Nedeljni ljubavni horoskop: Ribe rešavaju probleme iz prošlosti, a Devica mašta o tajnoj ljubavi

Nedeljni horoskop za ljubav - tajanstveni susreti i osećanja koja greju dušu!

Nedeljni ljubavni horoskop za slobodna i zauzeta srca - astro prognoza do 28. aprila 2019. godine!

OVAN

Ovnovi se ove nedelje nalaze u povoljnijem emotivnom periodu. To može povoljno uticati na odnos sa partnerom i osvežavanje postojećih emotivnih veza, dok će slobodni pripadnici znaka imati više šansi da se zaljube.

BIK

Bikovi ove nedelje postaju posvećeniji porodičnim odnosima gde mogu preuzeti inicijativu i pozitivno uticati na dešavanja u svojoj ljubavnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka želeće da se više ističu i trudiće se da privuku pažnju osoba koje im se dopadaju sa priličnim uspehom.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Bika (do 21. maja 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Bika (do 21. maja 2019.)Horoskop otkriva koje znakove Zodiajka očekuju nevolje u vladavini Bika! Ne brinite, kada Sunce izađe iz znaka Bika, sve se za…

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje polako postaju opušteniji u odnosima sa drugim ljudima, pa će im biti lakše da upsostave nove kontakte. Neki mogu biti pred ozbiljnom emotivnom odlukom i delovaće zamišljeno, ali će komunikacija sa partnerom biti bolja i neki se problemi mogu lakše rešiti.

RAK

Rakovi će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg emotivnog perioda, ali odnos sa partnerom kod zauzetih i dalje će biti sasvim dobar. Neke pripadnike znaka mogla bi da zainteresira osoba iz poslovnog okruženja, a kod nekih su mogući i tajni ljubavni susreti i paralelne veze.

LAV

Lavovi se ove nedelje nalaze u veoma povoljnom emotivnom periodu, mnogi će poželeti da osveže ljubavni odnos sa partnerom i u njega unesu više emocija. Slobodni pripadnici znaka želeće da zablistaju u društvu, i veoma će se truditi da privuku pažnju osobe koja im se sviđa.

DEVICA

Device i ove nedelje mogu biti opterećene svojim mislima, naročito ako treba da donesu važnu životnu odluku, ali će emotivni odnosi delovati opuštenije. Neki mogu maštati o tajnoj ljubavi, a upravo su takve veze i susreti mogući. Odnos sa partnerom biće ispunjen sa više emocija.

VAGA

Vage ove nedelje nalaze u povoljnijem emotivnim periodu kada će im više prijati druženje i izlasci, a neka lepa poznanstva moguća su preko prijatelja. Mnoge će privalčiti više pažnje okoline, što nekima može doseti lepe kontakte. Zauzeri će sa partnerom imati emotivniji odnos.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.