Nedeljni ljubavni horoskop: Rakovi se ponovo zaljubljuju, a Ovnove očekuju burne strasti (do 3. decembra 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - otkrivaju se najveće ljubavne tajne i čežnje!

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. novembra do 3. decembra 2019. godine!

OVAN

Ove nedelje Ovnovi mogu osećati napetost na privatnom planu, a tenzije u vezi mogu se završiti svađom. Ipak u durgom delu nedelje biće prilika za ozbiljan razgovor sa partnerom i šansi da se strasti smire. Neki bi mogli da se upuste i u tajnu vezu, bez obzira na status.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu očekivati pozitivne promene na ljubavnom planu, ako se budu ponašali kako treba. Veze koje su bile u krizi dobiće novu šansu, dok će slobodni imati više šansi da nekog upoznaju i da se zaljube ili započnu novu ljubavnu vezu.

Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: petak je savršen za ostvarenje želja, a 8u nedelju budite oprezni u komunikacijiNedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: petak je savršen za ostvarenje želja, a 8u nedelju budite oprezni u komunikacijiNedeljni horoskop od ponedeljka do petka - saznajte šta vas očekuje u svakom danu do 2. decembra 2019. godine!

BLIZANCI

Za Blizance ove nedelje prestaje pozitivan ljubavni period, pa će mnogi pipadnici znaka osetiti potrebu da se primire. Zauzeti će težiti da postignu stabilne odnose sa partnerom, dok će se slobodni u dugoj polovini nedelje biti manje zainteresirani za nove kontakte.

RAK

Rakovi od ove nedelje ulaze u emotivno povoljniji period, a to bi trebalo da iskoriste na najbolji mogući način. Oni Rakovi koji su slobodni biće zaljubljiviji, a broj novih veza se može povećati. U odnosu sa partnerom će biti više razumevanja, a moguće je postići i neki dogovor.

LAV

Lavovi će ove nedelje biti opušteniji u emotivnim odnosima i pokazivaće više strpljenja, a odnos sa partnerom biće pozitivniji. Slobodni Lavovi će sa više optimizma sklapati nove kontakte, a neki planovi koji su bili odloženi, sada bi konačno mogli da se ostvare.

DEVICA

Device ove nedelje mogu osećati više mira u emotivnim odnosima, u vezi će biti više razumeavnja, naročito krajem nedelje kada je moguće postići neki dogovor. Slobodni će ući u povoljniji period u ljubavi i mogli bi nekog upoznati preko prijatelja ili na nekom putovanju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.