Nedeljni ljubavni horoskop: Rakovi imaju zabav ljubavni plan, a slobodne Device očekuje nova veza (do 15. oktobra 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca Zodijaka do 15. oktobra 2019. godine!

Nedeljni ljubav ni horoskop od 8. do 15. oktobra 2019. godine!

OVAN

Ovnovi će se ove nedelje uglavnom dosađivati, ali od vikenda za njih nastupa period kada mogu početi da osećaju više strasti i ljubomore koju će ispoljavati u emotivnim odnosima. Neki bi mogli da zaspočnu vezu sa osobom iz poslovnog okruženja.

BIK

Bikovi će veći deo nedelje provesti bez bitinijih promena na emotivnom planu, ali od vikenda će na njih početi povoljno da utiče sve što će im se dešavati, pa će slobodni imati više šansi za nova poznanstva kao i za ljubavne veze.

Mali GODIŠNJI horoskop za 2020. godinu: evo šta nas očekuje na polju ljubavi i novcaMali GODIŠNJI horoskop za 2020. godinu: evo šta nas očekuje na polju ljubavi i novcaHoroskop za ljubav i novac u 2020. godini! Očekuju nas velike promene...

BLIZANCI

Bliznance ove nedelje ne očekuju promene na ljubavnom planu, ali se nekima krajem nedelje može dopasti osoba sa kojom je moguća nova veza. Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu sa partnerom želeti više romantike, nežnosti i pažnje.

RAK

Rakovima će krajem ove nedelje postati mnogo zabavnije kada je reč o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gde su moguća vrlo uzbudljiva poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati bolju komunikaciju.

LAV

Lavovi ovu nedelju provode uglavnom bez većih promena na ljubavnom planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali i prilično nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

DEVICA

Device će ove nedelje biti zabavljene svojom emotivnim situacijom, zauzeti će se od vikenda opuštenije osećati u svojoj emotivnoj vezi. Slobodni najviše šansi za emotivni uspeh mogli bi imati krajem nedelje kada bi mogle započeti novu ljubavnu vezu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.