Nedeljni ljubavni horoskop: Rakove očekuje mirna emotivna situacija, Ribe dolaze u ljubavnu zabludu

Nedeljni horoskop za ljubav - čuvajte se lažnih obećanja!

Nedeljni ljubavni horoskop od 31. marta do 6. aprila 2020. godine!

OVAN

Imate pozitivan odnos sa partnerom, sjedinjeni ste u jednoj energiji i spremni ste da se posvetite vašoj ljubavi. Međusobne strasti jačaju. Slobode pripadnike očekuje povećana mašta i čežnja. Moguće je da će vam se javiti stara ljubav.

BIK

Bićete opušteni u vezi , a neki problemi će ispariti i pojaviće se razumevanje. Dolazi do novih kompromisa i veće tolerancije. Usamljeni će ostvariti svoje želje i prelaze sve prepreke. Nemate strah i napravićete prvi korak u ljubavi.

HOROSKOP - šta možete očekivati od punog Meseca u Vagi: više sile utiču na svaki znak Zodijaka (od 7. aprila 2020.)HOROSKOP - šta možete očekivati od punog Meseca u Vagi: više sile utiču na svaki znak Zodijaka (od 7. aprila 2020.)Šta nam donosi pun Mesec u harmoničnoj Vagi - mnoge stvari u našem životu biće preokrenute!

BLIZANCI

Preko društvenih mreža upoznajete osobe koje će vas veoma privući, ali ne nasedajte na velika obećanja. Moguće je i da će vas privući osoba koja je već zauzeta, ali u takvim odnosima ne treba rizikovati. Zauzeti se vraćaju u toksičnu prošlost.

RAK

Rakove ove nedelje prati mirnija situacija na emotivnom planu, a partner će pokazivati manje negativnog raspoloženja. Ipak određena napetost na privatnom planu će i dalje biti prisutna. Slobodni su previše u oblacima, zbog toga ne primećuju dobru priliku za novu ljubav.

LAV

Lavovi se ove nedelje mnogo bolje slažu sa partnerom i uspevaju da uspostave odnos sa više uvažavanja. Slobodni pripadnici znaka će lakše ostvarivati svoje emotivne želje. Imate priliku da otvorite srce i pokažete svoja osećanja - sada ćete tu priliku i iskoristiti.

DEVICA

Zauzete očekuje opuštenija i mirnija atmosfera u odnosu sa partnerom. Slobodne Device biće opterećene i pomalo depresivne. Nedostajaće im druženje, zabava i izlasci. Razgovarajte preko društvenih mreža sa dragim ljudima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.