Nedeljni ljubavni horoskop: Raka očekuje lepo poznanstvo, a Vodolije razmirice i napetost (do 4. februara 2020.)

Nedeljni horoskop - sedmica u kojoj nam ljubav postavlja teška pitanja!

Nedeljni ljubavni horoskop od 28. januara do 4. februara 2020. godine!

OVAN

Ove nedelje Ovnovi mogu delovati nervozno u komunikaciji sa dragim osobama, biće netolerantni i teško će se miriti ako ne bude sve onako kako oni žele. Krajem nedelje biće više opuštenosti u emotivnim odnosima, a slobodne očekuje više novih kontakata.

BIK

Bikove ove nedelje očekuje više tenzija u ljubavnoj vezi, pa su sa partnerom moguće razmirice, a njima će biti potrebno mnogo strpljenja da prevaziđu partnerovo neraspoloženje. Slobodni mogu imati neki značajan susret koji će ih emotivno zainteresovati.

Nedeljna numerologija do 4. februara: broj vaše životne staze otkriva sudbinu do kraja sedmiceNedeljna numerologija do 4. februara: broj vaše životne staze otkriva sudbinu do kraja sedmiceNedeljna numerologija od 28. januara do 4. februara 2020. godine!

BLIZANCI

Bliznaci će ove nedelje uglavnom delovati ozbiljno i pomalo nezainteresirano za emotivne događaje, ali krajem nedelje ulaze u povoljniji period, kada ih očekuju neka nova dešavanja. Zauzeti mogu delovati odsutno, ali će pokazivati više razumevnaja za partnera.

RAK

Rakovi bi trebalo da iskoriste ovu nedelju za više druženja i izlazaka, jer ih još prate povoljne okolnosti na emtoivnom planu. Moguće je neklo lepo poznanstvo koje može prerasti u nešto više. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti stabilniji i emotivniji.

LAV

Lavove ove nedelje može pratiti pojačana nervoza na emotivnom planu, pa su kod nekih moguće nesuglasice, a biće vrlo teško postići neki dogovor. Krajem nedelje situacija će se stabilizovati, a za slobodne će započeti period povoljniji za nove kontakte.

DEVICA

Device će ove nedelje pratiti povljna situacija na emotivnom planu, slobodni mogu imati prijatne kontakte, a neki bi mogli da započnu novu emtoivnu vezu. Zauzeti će sa partnerom imati nežniji odnos sa više razumevaja, a stari problemi će se uspešno rešiti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.