Nedeljni ljubavni horoskop: Ovnu se vreća ljubavna sudbina iz prošlosti, a Vodoliju očekuje zaljubljenost

Nedeljni ljubavni horoskop - veliki povratak romantične energije iz prošlosti!

Nedeljni horoskop za ljubav od 15. do 22. jula 2019. godine!

OVAN

Ove nedelje Ovnovi mogu očekivati znaimljivu ljubavnu nedelju, slobodni pripadnici znaka više će se družiti i mogu upoznati nove ljude, a moguć je susret sa osobama iz prošlosti, pa se neki kontakti mogu obnoviti. Zauzeti će imati utisak da je partner u svom svetu.

BIK

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu razmatrati neke stare ljubavne teme, a međusobni odnosi postaće tema konstantnog preispitivanja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, a neki mogu poželeti da obnove kontakt.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 22. jula 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 22. jula 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 13. do 22. jula - ako ovo uradite do kraja nedelje, očekuje vas velika sreća u budućnosti...

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje biti okrenuti dešavanjima u svojoj porodici, mnogi će imati susrete sa nekim dragim ljudima, a odnos sa partnerom će se poboljšati. Slobodni pripadnici znaka postaće raspoloženiji za druženje i izlaske i imaće više zanimljivih poznanstava.

RAK

Rakove ove nedelje ne očekuje previše događaja na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici znaka biće skloni melanholiji i analiziraće svoje emotivne odnose. Slobodni Rakovi više novih kontakta mogu imati preko posla, ali ozbiljnijih ljubavnih šansi neće biti mnogo.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu imati naglašen društveni život, biće mnogo kontakata i novih poznanstava, a mnogima će goditi da privlače intersovanje okoline. Zauzeti će želeti da dominiraju u emotivnim odnosima, pa ponekad partneru mogu postavljati prevelike zahteve.

DEVICA

Device ove nedelje mogu zaokupiti neobični ljubavne situacije. Neke mogu ponovo razmišljati o osobi iz iz prošlosti, neke će biti u ozbiljoj emotivnoj dilemi, šta i kako dalje, a većina neće znati šta zapravo želi od emotivnog odnosa. Oni u tajnoj vezi najbolje će se provesti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.