Nedeljni ljubavni horoskop: Ovnove očekuje bliskost i poverenje, a Lava pozitivne promene (do 18. novembra 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - očekuju nas divne šanse za nova poznanstva i prelazak granica u ljubavi!

Nedeljni ljubavni horoskop od 11. do 18. novembra 2019. godine!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu osećati više bliskosti i poverenja u svojoj vezi, a odnos sa partnerom biće veome pozitivan. Slobodni će se zabavljati ako se nađu na nekom putovanju gde je moguća i neka novaj veza, a nekima se može dopasti osoba iz inostranstva.

BIK (21.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje mogu biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, u kojoj neće biti nekih iznenađenja. Slobodni pripadnici znaka mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, ali će nova paoznanstva trenutno ostati na nivou površnih kontakata.

Horoskop - očekuje nas emocionalni vrtlog: evo kakve izazove donosi pun Mesec u Biku (12. novembar 2019.)Horoskop - očekuje nas emocionalni vrtlog: evo kakve izazove donosi pun Mesec u Biku (12. novembar 2019.)Horoskop - očekuje nas obilje, ali i burne emocije! Pun Mesec je jači nego ikada!

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci će ove nedelje biti u poztivnijem ljubavnom razdoblju kada će truditi da imati poztivnije odnose u emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja može biti zauzeta.

RAK (22.6. - 22.7.)

Rakovi ove nedelje treba da iskoriste povoljne prilke u emotivnim odnosima i reše neke probleme koje ih opterećuju. Slobodni pripadnici znaka mogli bi u drugoj polovini nedelje imati više novih kontakata, dok će zauzeti imati stabilniji odnos sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, koje će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i ljubavne veze. Zauzeti će se više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Device će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali će želeti da bude po njihovom, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni će se više družiti i imaće više šansi za nova poznanstva i emotivne veze.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.