Nedeljni ljubavni horoskop: Ovna očekuju burni ljubavni događaji, a Lava neočekivano i divno poznanstvo (do 3. marta)

Nedeljni horoskop za ljubav - mnogi znakovi ove nedelje će promeniti ljubavni statsu!

Nedeljni ljubavni horoskop od 25. februara do 3. marta 2020. godine!

Retrogradni Merkur je rizičan za ljubavne odnose i može negativno uticati i na najstabilnije romanse, ipak ove nedelje mu mračni plan neće poći za rukom, piše Lovesensa.

Sedmica pred nama doneće i neke sitne probleme u romantičnim odnosima, ali većina znakova imaće pozitivna iskustva.

Veliki horoskop za vladavinu Riba: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. marta 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Riba: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. marta 2020. godine)Jarac se upušta u ljubavnu avanturu, a Vaga treba da bude na oprezu zbog rizičnih grešaka...

OVAN

Slobodne Ovnove očekuju burni ljubavni događaju. Vreme je da optimističnije posmatrate ljubav, jer je moguće da će se uskoro pojaviti nova romansa. Ipak, ne sija Sunce u polju ljubavi za sve Ovnove, jer će zauzeti ove nedelje biti pod velikim pritiskom i očekuje ih neslaganje sa partnerom.

BIK

Ljubav neće biti prioritet ove nedelje, ali je moguće da mnogi usamljeni Bikovi započnu tajnu vezu ili avanturu. Pazoite da vam osećanja ne budu povređena. Imaćete priliku da upoznate zanimljive osobe koje se lako mogu podvući pod kožu. U ljubavnom životu zauzetih Bikova nema većih promena.

BLIZANCI

Veliki nesporazumi u romantičnim odnosima mogu izazvati rizičan sled događaja krajem nedelje. Povećana tenzija u vezi može vas potpuno udaljiti od partnera ako se ne budete trudili da budete tolerantni i strpljivi. Slobodna srca očekuje lepa šansa za novu ljubav.

RAK

Bez turbulencija, izazova i testova - ova nedelja će za Rakove biti mirno ljuabvno more. Odnos sa partnerom je stabilniji i polako počinjete da se usavršavate na polju ljubavi. Slobodne Rakove očekuje romansa sa osobom iz inostranstva.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.