Nedeljni ljubavni horoskop: Ovna očekuje napetost, a lavovi započinju novu emotivnu vezu (do 10. decembra 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - emocije su pojačane, mnoge stvari se menjaju u ljubavi!

Nedeljni ljubavni horoskop od 3. do 10. decembra!

OVAN

Ovnovi ove nedelja neće više osećati tako veliku napetost u emotivnim odnosima i trudiće se da uspostave veću stabilnost u vezi. Trenutke veće nervoze pokušavaće da prevaziđu razgovorom. Slobodni mogu uspostaviti prisniji kontakt sa osobom koja im se sviđa.

BIK

Bikovi će se ove nedelje dobro slagati sa partnerom i mogu uspešno rešavati nesporazume, a jedno drugom će biti veća emotivna podrška. Slobodni pripadnici znaka mogu imati susret koji će na njih ostaiviti utisak, a neki mogu započeti novu ljubavnu vezu.

Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u sredu nas očekuju divni snovi, a u nedelju buđenje ljubaviNedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u sredu nas očekuju divni snovi, a u nedelju buđenje ljubaviNedeljni horoskop - evo šta nas očekuje od ponedeljka do nedelje 8. decembra 2019. godine!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje deluju mnogo ozbiljnije i manje raspoloženi za emocije. Neke mogu mučiti nepotrebni problemi, a partner će im delovati previše opušteno, pa je u vezi moguće nerazumevanje. Slobodni bi još uvek mogli ostvariti svoje ljubavne planove.

RAK

Rakovi će ove nedelje osećati manju napetost u privatnim odnosima, ali je i dalje moguće nerazumevanje u vezi, a partner može delovati posesivno. Slobodni će imati šansu da upoznaju neku osobu koja ih može veoma privući, ili da započnu novu vezu.

LAV

Lavovi ove nedelje i dalje imaju mogućnost da sretnu neku zanimljivu osobu, ili da započnu novu emotivnu vezu, pa ovaj period treba da iskoriste. Odnos sa partnerom biće pozitivniji, a napetost u vezi manja, ipak partner ponekad može biti nepotrebno sumnjičav.

DEVICA

Device će ova nedelje imati skladniji odnos sa partnerom zahvljujući većem strpljenju koje će oboje pokazivati, tako da šansi za razmirice gotovo da i neće biti, osim ako neki ne budu nepotrebno sumnjičavi i posesivni. Slobodni će imati šanse za neko novo poznanstvo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.