Nedeljni ljubavni horoskop: Ovan i zamka stare ljubavi, a Blizance očekuje nerazumevanje (12. maja)

Nedeljni ljubavni horoskop - Bikove očekuje optimizam u ljubavi, a Vage prolazno nezadovoljstvo!

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. maja!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje lakše podnositi napetost koja moće da se stvori na emotivnom planu, ali neke mogu ponovo opterećivati problemi iz prošlosti. Nije isključeno da će neki razmišljati o staroj ljubavi. Slobodni će biti optimistični i lakše će sklapati nove kontakte.

BIK

Bikovi će ove nedelje osećati više optimizma u emotivnim odnosima, a planovi koje su mnogi odlagali sada bi mogli početi da se ostvaruju. Biće više šansi za lepa poznanstva, kao i za nove ljubavne veze. Zauzeti Bikovi sa partnerom mogu ostvariti lepši i opušteniji odnos.

Horoskop od 10. maja do 28. septembra 2020. godine: retrogradni Saturn u Vodoliji donosi nam velike lekcijeHoroskop od 10. maja do 28. septembra 2020. godine: retrogradni Saturn u Vodoliji donosi nam velike lekcijeSpremite se za retrogradnu fazu Saturna - od 10 maja. do 28. septembra očekuju nas brojne prepreke i lekcije!

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje pokazuju više interesovanja za nova poznanstva, ali bi neki molgi da naiđu na prepreke u ostvarivanju svojih emotivnih planova. Odnos sa partnerom biće ispunjen nerazumevanjem, ali se razgovorom još uvek mogu rešiti postojeći problemi.

RAK

Rakovi se ove nedelje dobro snalaze u nekim situacijama koje će od njih zahtevati promene na emotivnom planu. Još uvek je moguće razgovorom rešiti neke probleme i tako zadržati dobore odnose u vezi. Slobodni nove kontakte mogu imati preko prijatelja.

LAV

Lavovi će ove nedelje pokazivati više optimizma u emotivnim kontaktima, pa će se zauzeti tako boriti protiv partnerove nezainteresiranosti. Neki Lavovi će ozbiljno razmišljati o osobi koja im je pre značila, a neki bi se mogli upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

DEVICA

Device u toku ove nedelje mogu imati neke probleme koji će im izgledati nesavladivi, tako da će kvariti raspoloženje i sebi i partneru. Ipak, u drugoj polovini nedelje će se situacija srediti. Slobodni će biti raspoloženi za nove kontakte koje će najviše imati preko prijatelja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.