Nedeljni ljubavni horoskop: očekuju nas mistične promene na romantičnom planu (do 27. avgusta 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - slatka osećanja i romantične iluzije!

Nedeljni ljubavni horoskop od 20. do 27. avgusta 2019. godine!

OVAN

Za Ovnove će u toku ove nedelje nastupiti povoljniji ljubavnii period, kada će biti više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo. Zauzeti pripadnici znaka će sa partnerom imati odnos sa više razumevanja i poklanjaće mu više pažnje.

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine: period uzbudljivih ljubavnih priča i predivnih avanturaMesečni horoskop za septembar 2019. godine: period uzbudljivih ljubavnih priča i predivnih avanturaMesečni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u septembru 2019. godine!

BIK

Bikove u toku ove nedelje očekuju pozitivne promene na ljubavnom planu, kod zauzetih će porodični odnosi, a time i partnerski odnos, dobiti na značaju, dok će slobodni pripadnici znaka imati više samopouzdnja i lakče sklapati nova poznanstva i kontakte.

BLIZANCI

Bliznanci će tokom ove nedelje moći dobro da se provedu ako negde otputuju, jer su šanse da nekog tako upoznaju naveće. Nekim Blizancima će krajem nedelje najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, što je takođe povoljno za nova poznanstva.

RAK

Rakove ove nedelje neće pratiti emtivna uzbuđenja, ali će ipak osetiti izvesno olakšanje i opuštenije će se osećati u svojoj emotivnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka mogu imati šanse za emotivni uspeh ako im se dopada osoba iz poslovnog okruženja.

LAV

Lavovi će ove nedelje polako sticati sve veću sigurnost na ljubavnom planu, a njihovo samopouzdanje će im doneti i više emotivnog zadovoljstva. Zauzeti pripadnici znaka biće srećniji u svojim vezama, dok slobodne očekuju zanimljivi susreti i poznanstva.

DEVICA

Device ove nedelje uglavnom ne očekuju promene na ljubavnom planu, ali se nekima krajem nedelje može dopasti osoba sa kojom je moguć ozbiljniji kontakt. Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu sa partnerom želeti više romantike, nežnosti i pažnje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.