Nedeljni ljubavni horoskop: Lava očekuju nesuglasice, a Bika romantična avantura (do 24. decembra 2019.)

Nedeljni ljubavni horoskop od 17. do 24. decembra 2019. godine!

OVAN

Ovnovi će u toku ove nedelje biti napetiji i skloni raspravama, a na partnerove ideje stalno mogu imati zamerke, pa će se kompromis u vezi teže postizati. U drugoj polovini nedelje partner će pokazivati više tolerancije, a slobodni Ovnovi mogli bi imati novo poznanstvo na nekom putovanju.

BIK

Bikovi će ove nedelje teže izlaziti na kraj sa partnerom koji može delovati nervozno i stalno im nešto prigovarati. U početku će se nekako i truditi da budu tolerantni, ali u drugoj polovini nedelje više će se posvetiti svojim željama i potrebama. Slobodni mogu biti skloni avanturama.

Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u sredu naa očekuje napredak, a u nedelju talas ljubaviNedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u sredu naa očekuje napredak, a u nedelju talas ljubaviNedeljni horoskop - evo šta nas očekuje od ponedeljka do nedelje 22. decembra 2019. godine!

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje deluju nervoznije i neće biti spremni za kompromis, tako da su u vezi moguće nesuglasice. Partner u početku neće biti tolerantan, ali će tolerancije u drugoj polovini nedelje delovati pomirljivije, dok će slobodni ući u povoljnij period za nova poznanstva i emotivne veze.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu naići na probleme u emotivnim odnosima, jer će partner biti manje tolerantan i sklon prigovorima, pa su u nekim vezama moguće rasprave i nesuglasice. Slobodni pripadnici znaka teže će ostvarivati svoje želje, a nekima se ljubavni planovi mogu iskomplikovati.

LAV

Lavovi u prvoj polovini nedelje mogu imati manjih nesuglasica u emotivnim odnosima, a razumevanje sa partnerom neće biti naročito U druga polovina nedelje biće povoljnija, pa slobodni mogu imati više šansi za nova poznanstva, dok će zauzeti postati posvećeniji svojoj vezi.

DEVICA

Device će ove nedelje delovati prilično nervozno i mogu biti netolerantne i teške za postizanje kompromisa, pa su u nekim vezama moguće razmirice. U drugoj polovini nedelje situacija na privatnom planu biće nešto opuštenija. Slobodni neće biti naročito raspoloženi za nove kontakte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.