Nedeljni ljubavni horoskop: Lava očekuje priliv pozitivne energije u ljubavi, a Vodoliju iskre zaljubljenosti (do 10. avgusta 2020. godine)

Nedeljni ljubavni horoskop - sedmica novih romantičnih varnica i poznanstava!

Nedeljni ljubavni horoskop od 4. do 10. avgusta 2020. godine!

OVAN

Ovnove ove nedelje očekuju lepa dešavanja na emotivnom planu, slobodni pripadnici znaka imaće veće šanse za da sretnu osobu koja će ih privući, dok će se zauzeti Ovnovi više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

BIK

Bikovi će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima. Slobodni pripadnici znaka će sredinom nedelje ući u pozitivno razdoblje kada će se više družiti i u kojem će imati više šansi za nova poznanstva i nove emotivne veze.

Horoskop od 4. do 19. avgusta 2020. godine: saznajte šta nam dobro donosi Merkur u znaku LavaHoroskop od 4. do 19. avgusta 2020. godine: saznajte šta nam dobro donosi Merkur u znaku LavaSada je Merkur u Lavu, što znači da nas očekuje osvešćenost, želja za ostvarenjem ambicija, jasne reči, planovi i dogovori.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka imaće skladnije odnose u vezi i više će se posevtiti porodici.

RAK

Rakovi će ove nedelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, ali će se prestati toliko da se trude oko partnera. Slobodni mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, ali će nova poznanstva ostati na nivou površnih kontakata.

LAV

Lavovi će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Zauzete očekuje poboljšanje odnosa sa partnerom. Jedna Vaga će hteti susret sa vama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.