NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 9. MARTA: Devicu očekuje izjava ljubavi, a Strelca lepi trenuci

Nedeljni ljubavni horoskop - novi pogledi i dodiri, rađaju se lepe emocije!

Nedeljni ljubavni horoskop!

OVAN

Ljubav: Vaš vladar Mars, menja znak i dolazi do velikog ubrzanja u dešavanjima na ljubavnom planu. Ubrzanje u emotivnom životu osetićete kroz pokret, promene koje tek slede u naredna dva meseca, želju da se aktivirate po pitanju odnosa, ukoliko ste slobodni, kroz komunikaciju i razgovore. Ukoliko ste u vezi, kreću veliki planovi, zajedničko putovanje a vi ste inicijator svega.

Pročitajte još:

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE PREOKRET SUDBINE OD 13. MARTA: Mlad Mesec u Ribama sve menja u njihovom životu

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2021. GODINE: Prognoza za posao, ljubav i novac

BIK

Ljubav: Ova sedmica, naročito utorak i sreda, mogu da budu vrlo neugodni za vas, ukoliko ste u vezi. Imaćete napade nestrpljivosti i u želji da nešto promenite, možete previše uticati na mišljenje druge strane. Ukoliko ste slobodni, ne ulazite u rasprave sa poznanicima, ljudima sa kojima ste se tek upoznali ili prijateljima, jer je moguća svađa.

BLIZANCI

Ljubav: Ove sedmice planeta Mars ulazi u vaš znak. Postajete borbeniji i energičniji. U ljubavi je moguće da bude i više zainteresovanih osoba za vas ali i obrnuto. Ako ste u vezi, postajete neuhvatljivi, jer vas Mars pokreće na sve strane, pa i ljubavne. Od četvrtka pa narednih sedmica zračićete snagom, doći će do izražaja vaša šarmantnost.

RAK

Ljubav: Sredinom sedmice možete postati sumnjičaviji i oprezniji po pitanju ljubavi. Moguće je da osetite i povređenost od druge strane, ako ste u vezi, a ako tek ulazite u neki odnos, kao da se dvoumite, pa vam emocije i instinkt govore suprotno od razuma. Opustite se, to je savet i naravno pustite srce da odlučuje kad je u pitanju ljubav.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.