Nedeljni ljubavni horoskop do 5. oktobra 2020. godine: Blizancima se ostvaruju želje, a Lava očekuje lep susret

Da lli ste spremni za sedmicu novi ljubavi?

Saznajte šta horoskop na romantičnom polju predviđa vašem znaku Zodijaka...

Nedeljni ljubavni horoskop od 29. septembra do 5. oktobra 2020. godine!

OVAN

Ovnovi se ove nedelje mogu naći pred nekom odlukom i biće skloni da razmišljaju o budućnosti neke emotivne veze ili odnosa. Ipak trebalo bi da pričekaju sa tim do kraj meseca. Prilika za uzbudljive susrete će biti, ali će mnogi biti neodlučni šta da urade.

Horoskop - šta nam donosi retrogradni Merkur u Škorpiji: ovih 6 znakova očekuje period sa najviše izazova (od 14. oktobra do 3. novembra)Horoskop - šta nam donosi retrogradni Merkur u Škorpiji: ovih 6 znakova očekuje period sa najviše izazova (od 14. oktobra do 3. novembra)Magija retrogradnog Merkura pogađa najviše ove znakove Zodijaka! Evo kakve nas teškoće očekuju u izazovnom periodu od 14. oktobra…

BIK

Bikovi će ove nedelje osećati više opušenosti u svojoj vezi, neki problemi kao da će nesti, pa će i razumevanje sa partnerom biti veće. Slobodni pripadnici znaka lakše će ostvarivati svoje želje i naće nailaziti na ozbiljnije prepreke. Neki su skloni tajnim ljubavnim vezama.

BLIZANCI

Blizanci će se ove nedelje osećati sjano i lakše će uspostavljati kontakte sa osobam sa kojim to žele, a dobrim raspoloženjem mogu privlačiti pažnju ljudi oko sebe, tako da bi se mnogima mogle ostvariti ljubavne želje. Zauzeti će imati strastveniji odnos sa partnerom

RAK

Rakove ove nedelje prati mirnija situacija na emotivnom planu, a partner će pokazivati manje negativnog raspoloženja. Ipak određena napetost na privatnom planu će i dalje biti prisutna. Neki mogu biti skloni maštanju, ali ne treba da preteruju u tome.

LAV

Lavovi se ove nedelje mnogo bolje slažu sa partnerom koji može biti pun novih ideja i uspeće da uspostave odnos sa više uvažavanj. Slobodni pripadnici znaka će lakše ostvarivati svoje emotivne želje, a najviše novh poznanstava i lepih susreta moguće je preko prijatelja.

DEVICA

Devicama ova nedelja može doneti više zabave i novih susreta, pa će i one same biti poduzetnije kada su u ptanju emotivni planovi. Potreba za druženjem biće naglašna. Zauzeti će želeti da reše eventualne proebleme u vezi i stvore opušteniju atmosferu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.