Nedeljni ljubavni horoskop do 31. decembra 2019. godine: Blizanc eočekuje oluja na emotivnom polju, a Škorpija zavodi tajanstvena srca

Nedeljni horoskop za ljubav - sedmica pojačanih emocija, flerta i rizičnih razgovora!

Nedeljni ljubavni horoskop od 24. do 31. decembra 2019. godine!


OVAN

Ovnovi ove nedelje ulaze u period kada će osećati intenzivne emocije, a sam početak nedelje može doneti burne svađe sa voljenom osobom. Nervoza će biti naglašena, pa su u nekim vezma moguća emotivna razočaranja. Neki mogu ponovo razmatrati stare odluke.

BIK

Bikovi ove nedelje ulaze u period kada će njihove ljubavne šanse narasti, a strasti u vezi se intenzivirati. Ipak, sam početak perioda može biti obeležen burnim raspravama i nedostatkom razumevanja, tako da bi neke veze mogle da se nađu na ozbiljnom ispitu.

Horoskop - evo koji su najsrećniji dani u 2020. godini za vaš znak Zodijaka: za Ovna je u oktobru mesecu, a Devicu sreća očekuje u avgustuHoroskop - evo koji su najsrećniji dani u 2020. godini za vaš znak Zodijaka: za Ovna je u oktobru mesecu, a Devicu sreća očekuje u avgustuSaznajte koji dan će vam u 2020. godini doneti najveću radost!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu biti veoma razdražljivi i nervozni i tako mogu pokvariti neke pozitivne situacije na emotivnom planu, a neki neće moći da izbegnu svađu. Moguće je neko emotivno razočaranje. Slobodni će morati da pokažu više strpjenja u nekoj situaciji.

RAK

Rakovi ove nedelje ulaze u povoljniji period kada su nova poznanstva i veze u pitanju, ali sam početak perioda može doneti neke nepredviđene situacije, pa će im trebati više strpljenja. Zauzeti će osećati više nervoze u emotivnim odnosima ali će i strasti biti naglašene.

LAV

Lavovi ove nedelje ulaze u veoma napet period na privatnom planu, a početak perioda obeležiće velika nervoza i češće rasprave sa partnerom. Neki stari emotivni problemi ponovo mogu postati aktualni. Slobodni će morati da pokažu više tolerancije i strpljenja.

DEVICA

Device će ove nedelje biti zamišljene i ispunjene unutrašnjom nervozom, pa će im biti teško da racionalno sagledaju situaciju u emotivnim odnosima. Kod nekih stari ljubavni problemi mogu postati tema sukobljavanja, ili će neki da razočaraju osobu do kojie im je stalo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.