Nedeljni ljubavni horoskop do 31. avgusta 2020. godine: Bika očekuje ljubavni uspeh, a Devicu napetost i teška energija

Nedeljni horoskop od 25. do 31. avgusta 2020. godine!

OVAN

Zauzeti Ovnovi se ove nedelje nalaze u vrlo napetim emotivnim odnosima sa partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Mnogi mogu mati porodičnih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Slobodni prpadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se dopasti preko putovanja ili preko posla.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu osećati više nervoze u partnerovom ponašanju, a neke može povremeno mučiti da li je voljena osoba iskrena. Većina će uspevati da održi stabilne odnose, a slobodni pripadnici znaka mogu imati ljubavnog uspeha ako se radi o osobi iz poslovnog okruženja.

Horoskop za period iluzije i velikih izazova u ljubavi: evo kako planete iskušavaju našu sudbinu u narednim danimaHoroskop za period iluzije i velikih izazova u ljubavi: evo kako planete iskušavaju našu sudbinu u narednim danimaHoroskop - planete nam donose neverovatno izazovan period! Evo kako da izbegnemo lošu sudbinu u natrednim danima...

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje u partnerskim i porodičnim odnosima imjau vrlo napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi da zakomplikuju odnos sa partnerom. Krajem nedelje taj će se uticaj ublažiti, ali će i dalje biti prisutna nervoza. Slobodni su u mnogo boljoj poziciji, moguće je novo poznanstvo.

RAK

Rakovi ove nedelje ulaze u nešto povoljniji period u ljubavnom životu, tako da treba ovu nedelju da iskoriste i provedu ju što viče sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati lepa poznastva, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena.

LAV

Lavovi će ove nedelje imati potrebu da nameću svoj stav u komunikaciji sa drugim ljudima što će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su mogće manje razmirice u vezi. Slobodni mogu do kraja nedelje da očekuju novo poznanstvo sa nekom interesantnom osobom, pa i novu vezu.

DEVICA

Device bi ove nedelje mogle da osećaju napetost i nervozu u partnerskim i porodičnim odnosima, kao i nedostatak razumevanja u vezi. Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijem emotivnom periodu, a broj novih poznanstava i emotivnih veza mogao bi da se poveća.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.