Nedeljni ljubavni horoskop do 28. aprila: ulazimo u svet romantične mašte i velikih ljubavnih želja - evo koje znakove očekuje najveća romantična sreća

Nedeljni horoskop za ljubav - Device očekuje susret sa osobom iz prošlosti, a Škorpija je rapoložena za nove ljubavi...

Nedeljni ljubavni horoskop od 21. do 28. aprila 2020. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu osećati nedostatak razumevanja u vezi, ali ni oni sami se neće dovoljno truditi da olakšaju situaciju i budu otvoreniji prema partneru. Potrebna je otvorenija komunikacija, ali će svako biti zabavljen svojim mislima. Slobodni mogu upoznati novu osobu preko posla.

BIK

Bikovi ove nedelje deluju neodlučno i mogu odabrati da pobegnu u svet mašte i nerealnih želja. Neka emotivna situacija može im delovati ili bolje ili gore nego što jeste. Važnije odluke trebalo bi da pričekaju. Kod zauzetih, ondnos sa partnerom zahtevaće više obostranog prilagođavanja.

Nedeljni horoskop do 27. aprila 2020. godine: sedmica predivnih promena i božanstvene romantične energijeNedeljni horoskop do 27. aprila 2020. godine: sedmica predivnih promena i božanstvene romantične energijeNedeljni horoskop - Vodolija živi romantičnu priču, a Biku se sve dobro menja na mnogim planovima!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu osećati kako im se emotivni planovi komplikuju, a odnos sa partnerom može biti nezadovoljavajući. U vezi je prisutno nerazumevanje, ali i malo želje da se postigne neki dogovor. Slobodni mogu imati ljubavne želje koje trenutno ne mogu ostvariti.

RAK

Rakovi će ove nedelje najbolje da se provedu ako se budu više družili sa prjjateljima. Tako mogu upoznati nove i zanimljive ljude, ali se nekima ljubavna prošlost može vratiti i ponovo oživeti. Zauzeti će biti otvoreniji za rešavanje problema, ali partner može biti nespreman za kompromis.

LAV

Lavovi se ove nedelje mogu osećati spremnije za neke nove emotivne korake, slobodni će biti aktivniji i lakše sklapati nove kontakte, naročto ako se radi o nekoj osobi iz inostranstva. Zauzeti će sa partnerom imati pozitivan odnos, ali sa onoliko bliskosti koliko im partner bude dopustio.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.