NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 27. OKTOBRA 2020. GODINE: Ovna prati sreća, a Lavove stabilan emotivni odnos

Nedeljni horoskop - Sedmica u kojoj otvaramo srce za lepšu i harmoničniju LJUBAV!

Nedeljni ljubavni horoskop od 20. do 27. oktobra 2020. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu imati više obaveza prema porodici što će predstavljati pozitivnu promenu. Neki pripadnici znaka mogli bi se predstavljati u pozitivnijem svetlu u želji da se dopadnu nekoj osobi, ali će većinu slobodnih Ovnova pratiti ljubavna sreća i veće šanse za nova poznanstva.

Pročitajte još:

OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

NAJVAŽNIJE GODINE U ŽIVOTU SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Saznajte kada vas očekuju najveće promene

BIK

Bikovi ove nedelje mogu ostvariti emotivniju komunikaciju u svojoj vezi, činiće im se da je partner popustljiviji prema njihovim željama. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da upoznaju neku interesantnu osobu naročito ako se nađu na putovanju, a neki bi mogli da se upuste u novu ljubavnu vezu.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje biti mnogo tolerantniji prema osobi do koje im je stalo. Zauzeti će lakše nalaziti zajednički jezik sa partnerom, a razumevnje u emotivnim odnosima će se poboljšati. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko značajno poznanstvo, ili se upustiti u ljubavnu vezu.

RAK

Rakovi će ove nedelje biti napetiji i teže će izlaziti na kraj sa emocijama. Zauzeti mogu imati manjih rasprava sa partnerom. Slobodni će biti u povoljnijoj situaciji, sa većim šansama da upoznaju neku novu osobu koja im se može dopasti. Neki bi mogli da se zaljube i započnu emotivnu vezu.

LAV

Lavovi u toku ove nedelje imaju više razloga da bude zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Zauzeti pripadnici znaka osećaće više pozitivnih emocija prema partneru i trudiće se da učvrste ljubavni odnos u svojoj vezi. Slobodni će se više družiti i mogu imati zanimljiva poznanstva.

DEVICA

Device ove nedelje osećaju više pozitinih vibracija u svim, pa tako i u emotivnim odnosima, biće otvorenije i komunikativnije, a odnos sa partnerom će se popraviti. Slobodni će lakše uspostavljati nove kontakte, biće raspoloženiji za druženje, pa će i šanse za emotivne veze biti veće.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.