Nedeljni ljubavni horoskop do 24. marta 2020. godine: strast je pojačana, a svaka LJUBAV je na velikom testu

Nedeljni horoskop za ljubav - Vodoliju očekuju prolazni problemi u vezi, a Lav žudi za ljubavnom avanturom!

Nedeljni ljubavni horoskop od 17. do 24. marta 2020. godine!

OVAN

Uspešno prevazilazite izazove i prepreke na emotivnom planu. Imate bolju komunikaciju sa partnerom i mnogo se bolje slažete nego ranije. Slobodna srca očekuje interesantno poznantsvo - ljubav je na pomolu.

BIK

Bikove očekuje mir i harmonija u vezi. Partner će vam biti vrlo posvećen. Slobodna srca očekuje ispunjenje romantične želje. Moguće je da ćete dobiti poziv od simpatije.

BLIZANCI

U vezi nestaje napetost i ponovo se sve vraća u ravnotežu. Sukobi sa partnerom su prošlost i spremni ste da zaboravite stare greške i oprostite. Slobodne Blizance privlači osoba rođena u znaku Raka.

Horoskop - uskoro će nas očarati mlad Mesec u znaku Ovna: Vodolija gradi budućnost, a Devici je pojačana intucija i energija obilja (24. mart)Horoskop - uskoro će nas očarati mlad Mesec u znaku Ovna: Vodolija gradi budućnost, a Devici je pojačana intucija i energija obilja (24. mart)Saznajte kakvu sudbinu vašem znaku Zodijaka donosi mlad Mesec u Ovnu!

RAK

Ako ste nedavno započeli vezu, iznenadićete se koliko vaš odnos počinje brzo da se razvija. Shvatićete da ste napokon pronašli pravu osobu za sebe. Oni koji su dugo u vezi, imaće stailan i iskren odnos sa partnerom. Kod slobodnih Rakova nema velikih promena.

LAV

Žudite za ljubavnim avanturama. Imate osećaj da niste spremni za ozbiljnu ljubavnu vezu, ali vam nedostaje malo strasti i romantike. Ako ste u vezi, želećete da udovoljite partneru i izbegnete rasprave zbog sukoba mišljenja.

DEVICA

Maštate o tajnoj, zabranjenoj ljubavi, a to vas samo još više odvlači od srećne romantične priče. Osvestite da je ta osoba nedostupna za vaše srce i umesto što iznova pronalazite načine da je privučete, više se posvetite sebi. Sve Device u vezi očekuje strastven odnos sa partnerom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.