Nedeljni ljubavni horoskop do 22. septembra: Rakove očekuje napetost, a Jarčeve šansa za novu ljubav

Nedeljni horoskop za ljubav - da li su vam ružičaste zvezde ove sedmice naklonjene?

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 22. septembra 2020. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu biti rezervisaniji u emotivnim odnosima, a neki mogu imati potrebu da partneru postavljaju ograničenja i da ga kontrolišu, a odnosi će biti skladni zahvaljujući strpljenju druge strane. Slobodni mogu imati nove kotakte, ali su trenutno moguće prepreke da se nešto ozbiljnije ostvari.

Ova 4 znaka očekuju teškoće i loša energija do 13. novembra 2020. godine: negativan uticaj retrogradnog MarsaOva 4 znaka očekuju teškoće i loša energija do 13. novembra 2020. godine: negativan uticaj retrogradnog MarsaEvo koja 4 znaka očekuje najviše netrpeljivosti i teškoća tokom retrogradnog Marsa u Ovnu (do 13. novembra)!

BIK

Bikovi ove nedelje mogu osećati veću napetost i ograničenja na privatnom planu, pa bi se partnerski odnosi ponekad mogli zakomplikovati. Međusobno razumevanje biće manje. Slobodni Bikovi mogu razmišljati o osobi koja ih je nekada privlačila, a neki mogu obnoviti stare emotivne veze.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu osećati ograničenje u emotivnim odnosima, što će se u dužem periodu odzraziti na emotivne odnose mnogih pripadnika znaka, naročito ako su u dugoj vezi. Ovo može bti period preispitivanja i ozbiljnih promena. Slobodni će ipak imati šanse za nove kontakte.

RAK

Rakovi će ove nedelje osećati povećanu napetost u emotivnim odnosima, iako kod onih koji žele da se pomire sa osobom koja im je pre značila ovo može dati i dobar ishod. Sveže veze mogu nailaziti na prepreke, a neke možda neće ni opstati. U odnosu sa partnerom biće manje razumevanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.