Nedeljni ljubavni horoskop do 22. juna: novi susreti i romantična sanjarenja

Nedeljna astro prognoza za ljubav - da li će novi susreti promeniti tok vaše ljubavi!

Nedeljni ljubavni horoskop do 22. juna 2020. godine!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje ući u period kada će biti komunikativniji i lakše sklapati nova poznanstva. Nekima će odgovarati površni kontakti, ali će biti i onih koji će se ozbiljnije zainteresirati za neku osobu. Neki će biti u ljubavnoj dilemi, ali još nije vreme za odluke.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu delovati neodlučno u emotivnim kontaktima, kao da ni sami neće znati šta žele, ali krajem nedelje za njih počinje povoljniji emotivni period kada će novi kontakti i druženja postati učestalija. Odnos sa partnerom će se poboljšati.

Astro - Sunce i Mesec stvaraju vatreni prsten: očekuje nas velika transformacija (do 4. jula)Astro - Sunce i Mesec stvaraju vatreni prsten: očekuje nas velika transformacija (do 4. jula)Mesec će u nedelju prekriti centar Sunca i formiraće vatreni prsten - evo šta astrologija predviđa!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje ulaze u period kada će im se povećati šanse da uspoznaju više novih osoba i ostvaruju zanimljive kontakte, iako se ne mora raditi isključivo o emotivnim susretima. Zauzete pripadnike znaka očekuju opušteniji odnosi u emotivnoj vezi.

RAK

Rakovi koji su već u emotivnoj vezi ove nedelje mogu doneti neke važne emotivne odluke, naročito one koje se tiču braka ili zajedničkog života sa osobom koju vole. Slobodni bi mogli imati veoma važno poznanstvo ili započeti ozbiljnu emotivnu vezu.

LAV

Lavovi ove nedelje ulaze u mnogo opušteniji peirod kada će biti otvoreniji za nova poznanstva, a ona će se češće i dešavati, naročito preko prijatelja. Kod zauzetih Lavova odnos sa partnmrom biće mnogo kvalitetniji, a međusobno razumevanje veće.

DEVICA

Devicama bi ove nedelje pažnju mogla da privuče osoba na položaju, ali je moguć i neki važan susret. Neke mogu doneti važnu emotivnu odluku, ili započeti vezu. Zauzeti će osećati veću stabilnost u emotivnim odnosima i učvrstiti poverenje.

VAGA

Vage ove nedelje mogu osećati dosta nedoumica oko nekih emotivnih odluka, pa će neki potražiti savet prijatelja. Slobodni pripadnici znaka će se intenzivnije družiti, a ljubavni planovi mogli bi se ostvariti. Razumevanje u emtoivnim vezama biće veće.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.