Nedeljni ljubavni horoskop do 20. oktobra 2020. godine: sedmica u kojoj nas ljubav vraća u prošlost

Nedeljni ljubavni horoskop od 13. do 20. oktobra 2020. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu delovati nestrpljivo i insistirati na svojim željama, ali to partnera neće previše doticati. Ipak odnosi u vezi biće prilično stabilni. Neki mogu imati značajna nova poznanstva, ali će i dalje biti susreta sa osobama iz prošlosti.

BIK

Bikove ove nedelje očekuje prilično povoljna emotivna situacija, naročito ako se nađu na nekom putu ili im se dopada osoba iz inostranstva. Neki mogu biti skloni tajnim ljubavnim kombinacijama. Zauzeti Bikovi imaće stabilan odnos sa partnerom.

Horoskop: Ova 4 znaka očekuje najjača energija mladog Meseca (od 16. oktobra 2020.)Horoskop: Ova 4 znaka očekuje najjača energija mladog Meseca (od 16. oktobra 2020.)Evo na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati mlad Meseci

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje osim što mogu sretati osobe koje su im ranije značile i sa kojima je moguć ponovni kontakt, najviše šansi da nekog novog upoznaju imaće preko posla. Zauzeti pripadnici znaka u vezi će osećati više uzajamnog poverenja.

RAK

Rakovi će ove nedelje biti okupirani ljubavnim životom, pa su na pomolu nove veze, ali i one koje mogu ponovo da se obnove. Zauzeti pripadnici znaka mogu osećati napetost u porodičnim odnosima, ali razgovorom uspevaju da reše probleme.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu da računaju na dobre odnose sa partnerom koji će pokazrivati više razumevanja za njih i sa kojima je moguće rešiti eventualne probleme. Slobodni pripadnici znaka šanse za nova poznansva mogu imati preko posla.

DEVICA

Device će ove nedelje osećati više pozitivnih vibracija u svojoj vezi, i sa partnerom mogu poboljšati ljubavne odnose. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se upuste u novu emotivnu vezu, ali će biti i onih koji će želeti da obnove staru vezu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.