NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 19. JANUARA 2021. GODINE: Ovna očekuju fatalni susreti, a Jarca ozbiljni planovi za budućnost

Nedeljni ljubavni horoskop - Planete ljubavi su na vašoj strani!

Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 19. januara 2021. godine!

OVAN

Ljubav: Vaš vladar je nedavno promenio znak i prošle sedmice napravio lep odnos sa planetom ljubavi, Venerom. Tokom ove sedmice sledi nastavak ljubavnih dešavanja, čak i nekih iznenadnih i neobičnih susreta, naročito u petak. Mogući su i fatalni susreti ili nagli potezi partnera koji će vas prijatno iznenaditi. Ako ste slobodni moguć iznenadni poziv prijatelja ili poznanika na kraći put.

Pročitajte još:

HOROSKOP: Kako da privučete sreću tako da vas prati cele godine

KRATAK MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021. GODINE: Ovna očekuje platonska ljubav, a Raka srećan period

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČESTO NESHVAĆEN, A IMA PREDIVNO SRCE: Osetljva duša koja donosi svetlost u život

BIK

Ljubav: Vrlo neobična sedmica pred vama, puna preokreta, iznenadnih ljubavnih dešavanja. Možda ste mislili da ste sa nekim raskrstili ili davno završili odnos, ali niste, jer se neko iz prošlosti iznenada pojavljuje a vi ćete biti oduševljeni. Ukoliko ste u dužoj vezi, iznenadni put sa partnerom, odmor i lep provod vam stoji.

BLIZANCI

Ljubav: Ove sedmice imate i lepe ali i vrlo neugodne aspekte sa planetom koja često donosi nagle prekide, konflikte i nerazumevanje između vas i drugih. Ako ste u vezi naročito u utorak obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom, tačnije pokušajte da izbegnete ozbiljne teme i razgovore, a ako ste slobodni, ovu sedmicu posvetite sebi i okrenite ljubav ka unutra, jer je moguće da sami sebe ne razumete u ovom periodu, pa pokušajte da dokučite zašto se tako osećate.

RAK

Ljubav: Ova sedmica vrlo bitna za vas u ljubavnom pogledu. Naime, u sredu se dešava Mlad Mesec i to iz vaše kuće partnerstva, pa nove veze, novi odnosi ali i početak ozbiljnih priča ili života sa sadašnjim partnerom je na vidiku. Uglavnom, ozbiljnije promene na bolje u vašem ljubavnom životu. Planeta ljubavi je nedavno takodje ušla u vašu kuću partnerstva i braka, pa vas očekuje sjajna nedelja. Uživajte.

LAV

Ljubav: Ove sedmice vrlo intenzivan aspekt vašeg vladara se dešava na nebu u četvrtak, kad će i planeta ljubavi da pokrene vašu kuću partnerstva. Ovaj vikend može biti vrlo važan za vas, ako dugo želite da upoznate nekog desiće se taj fatalni susret, ali ako ste već u dužoj vezi koja je pri kraju, desiće se raskid. Mlad Mesec u sredu donosi lepe trenutke za osobe koje su u harmoničnoj vezi, pa kreću ozbiljniji planovi za zajednički život.

DEVICA

Ljubav: Sedmica će za vas naročito biti šarena što se tiče ljubavi, jer će se smenjivati čas dobri čas loši aspekti u ovom domenu. Prvi dan možete biti vrlo raspoloženi i srećni, a već sutradan dolaze iznenadne nepovoljne vesti od strane partnera, koji ima oscilacije u raspoloženju a koje itekako utiču na vas. Nedelja je dan kad ćete sve definisati i konkretizovati u vezi vašeg odnosa. Ukoliko ste slobodni, preporuka je da tako i ostane, barem ove sedmice, da malo odmorite misli od svega pa i od ljubavi.

VAGA

Ljubav: Velike promene ali i bolje nego što ste očekivali. Iznenadne vesti od četvrtka od partnera, pokloni i iznenadjenja stižu, a ukoliko ste slobodni mogući su iznenadni pozivi, vesti ili poznanstva od sredine sedmice. Nije dosadno, biće uzbuđenja, pa uživajte!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.