Nedeljni ljubavni horoskop do 17. avgusta 2020. godine: Rakove očekuje više strasti, a Devicu mirna i harmonična ljubav

Nedeljni ljubavni horoskop - sedmica u kojoj će ljubav oživeti, a strasti će se probuditi!

Nedeljni ljubavni horoskop od 11. do 17. avgusta 2020. godine!

OVAN

Povoljne ljubavne prilke mnogim Ovnovima ove nedelje mogu doneti neko interesantno poznanstvo ili emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka biće mnogo opušteniji u ljubavnim odnosima, a napetost će se smnajiti. Većina će osećati intezivnije emocije i strast.

BIK

Bikovi će se ove nedelje naći u emotivnom periodu u kome će partner želeti da dominira i postavlja svoje uslove. Ipak, strasti u vezi biće veoma naglašene i u tom smislu veza može procvetati. Slobodni će imati veće šanse da sretnu osobu koja će ih privući.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje biti posvećeni porodičnom planu, a ljubavni odnos biće pozitivan, jer će voljena osoba imati mnogo novih ideja. Slobodni pripadnici znaka češće će se družiti i izlaziti, a više emotivne sreće mogu imati oni koji budu na nekom putovanju.

RAK

Rakovi će ove nedelje početi da osećaju više strasti u svojoj vezi, naročtio ako su je tek započetli, a oni u dužim vezama mogli bi da se potrude i ožive svoj ljubavni odnos. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube ili upuste u uzbudjlivu vezu.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu imati potrebu da privuku pažnju okoline, pa će nekome sigurno upasti u oči, a sklonost avanturama biće nalgašena, kao i strasti koje mogu biti naročito uzburkane. Zauzeti će želeti da unesu više uzbuđenja u svoju ljubavnu vezu.

DEVICA

Devicama ove nedelje odgovara nešto mirnija situacija na emotivnom planu, a odnos sa partnerom biće prilčno usklađeni. Slobodni pripadnici znaka bi mogli imati više novih kontakata, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.