Nedeljni ljubavni horoskop do 1. oktobra 2019. godine: Bika očekuje bajkovita romansa, a Vodolije skrivaju emocije

Nedeljni horoskop za ljubav - otkrivaju se tajanstveni planovi romantičnih srca!

Nedeljni ljubavni horoskop od 24. septembra do 1. oktobra 2019. godine!

OVAN

Krajem ove nedelje Ovnovi neće biti više toliko zabavljeni emotivnim odnosima. Oni koji su u vezi imaće utisak da je ona zapala u rutinu. Slobodni pripadnici znaka previše će analizirati osobu koja im se dopada, umesto da pokušaju da ostvare bolji kontakt.

BIK

Bikovi krajem ove nedelje mogu očekivati pozitivne promene na ljubavnom planu. Veze koje su bile u krizi dobiće novu šansu, dok će slobodni pripadnici znaka imati više šansi da nekog upoznaju i da se zaljube, ili da započnu novu ljubavnu vezu.

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2019. godine: kada nam ljubav vrati nadu i zagreje srceNedeljni horoskop do 30. septembra 2019. godine: kada nam ljubav vrati nadu i zagreje srceNedeljni horoskop - Bika očekuje divan period u ljubavi, a Škorpija dobija rizičnu poslovnu ponudu!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje neće više imati tako povoljnu situaciju na ljubavnom planu da nekoga upoznaju ili započnu novu vezu, ali bi se nekima mogla dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla. Zauzeti će se više posvetiti sređivanju porodičnih odnosa.

RAK

Rakovi krajem ove nedelje ulaze u emotivno povoljniji period, pa će tako slobodni pripadnici znaka postati zaljubljiviji, a broj novih kontakata se može povećati. U odnosu sa partnerom će biti više razumevanja, a moguće je postići i neki važan dogovor.

LAV

Prva polovina ove nedelje Lavovima još može doneti neko novo poznanstvo i više emotivne opuštenosti, dok će krajem nedelje situacija postati ozbiljnija i mnogi neće više toliko biti posvećeni emotivnom životu. Novi kontakti mogući su preko posla.

DEVICA

Krajem ove nedelje Device će odahnuti, emotivni život dobiće više na značaju, a tenzije koje bi neki mogli osećati u vezi biće umanjene. Slobodni ulaze u povoljniji ljubavni period, pa bi se mnogi mogli zaljubiti ili započeti novu emotivnu vezu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.