Nedeljni ljubavni horoskop: divni romantični susreti i velika privlačnost (do 6. avgusta 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - novi ljubavni doživljajui za Lavove, a Ribu očekuje ozbiljna emotivna veza!

Nedeljni ljubavni horoskop od 30. jula do 6. avgusta 2019. godine!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje biti u mnogo povoljnijem emotivnom periodu, jer će se u potpunosti posvetiti ljubavnim događanjima, neki će se zaljubiti i započeti novu vezu, ali će biti i onih sklonih avanturama. Zauzeti će se truditi da sa partnerom ostrvare odnos sa više strasti.

Horoskop strasti i romantičnih snova: saznajte šta vašem znaku u ljubavi donosi Venera u LavuHoroskop strasti i romantičnih snova: saznajte šta vašem znaku u ljubavi donosi Venera u LavuLjubavni horoskop za Veneru u znaku lava - Ovna očekuje dramatična ljubav, a Škorpiju velika moć!

BIK

Bikovima se ove nedelje može činiti da je partner sklon nametanju svojih želja, pa u prodičnim odnosima ovo izazivati više nervoze. Slobodni Bikovi će ući u period kada će se više družiti i imati šanse da upoznaru neku novu osobu koja će ih emotivno zainteresirati.

BLIZANCI

Blizanci će se ove nedelje posveti druženju i biće inicijatori u novim kontaktima. Slobodnima ovo može doneti zanimljiva poznanstva i susrete. Zauzeti će ući u perioda kada će biti privrženiji partneru i mogu doživeti lepe zajedničke treuntke i prijatne porodične događaje.

RAK

Rakovi će ove nedelje da se oslobode nervoze koja je pratila emotivne odnose i biće mnogo opoušteniji. Slobodni će biti raspoloženi za nova poznanstva, ali mogu nekada previše insistirati na detaljima. Nekima pažnju može privući osoba koja dolazi sa nekog puta.

LAV

Lavovi ove nedelje dobijaju neki dodatni optimizam i samopouzdanje pa će se otvorenije pozabaviti svojim emotivnim odnosima. Slobodni su spremni za ljubavne doživljaje, i ako nešto budu želeli, potrudiće se da to i dobiju. Zauzeti će sa partnerom imati strastveniji odnosa.

DEVICA

Device ove nedelje trezvenije gledaju na svoje emotivne probleme, ali im nekada preterana analiza može kvariti doživljaj. Ipak će biti privlačne na svoj način i mogu privući pažnju okoline. Slobodni će ući u duži povoljan period kada mogu sresti pravu osobu za sebe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.