Nedeljni ljubavni horoskop: Devicu očekuje nova romantična veza, a vagu pojačana strast

Nedeljni horoskop za ljubav - očekuje nas sedmica puna strasti i velikih uzbuđenja!

Nedeljni ljubavni horoskop od 21. do 28. maja 2019. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje sa više optimizma gledaju na emotivnu situaciju i trude se da ne propuste ni jednu mogućnost koja će im doneti ljubavno zadovoljstvo. Neki će želeti ozbiljnu emotivnu vezu, a drugi samo kratke avanture, ali će većini šanse za emotivno zadovoljstvo bit veće.

BIK

Bikovi će ove nedelje biti zadovoljniji ljubavnom situacijom i mogu imati nova poznanstva koja će im ulivati više optimizma, pa bi neki mogli da se zaljube. Zauzeti će osećati više harmnonije u emotivnoj vezi, iako partner može biti sklon tome da nameće svoje želje.

MESEČNI HOROSKOP - saznajte šta nam donosi jun 2019. godine: Raku cvetaju ruže ljubavi, a Bik će ostvariti ciljeveMESEČNI HOROSKOP - saznajte šta nam donosi jun 2019. godine: Raku cvetaju ruže ljubavi, a Bik će ostvariti ciljeveMesečni horoskop za svaki horoskopski znak - saznajte šta nas očekuje u junu 2019. godine!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu više da se oslone na partnera, a u emotivnim odnosima biće više razumevanja i poštovanja, a nesporazumi se mogu rešiti. Slobodni će otvoreno pokazivati šta žele osobe koja im se dopada, a oni srećniji mogu započeti novu vezu.

RAK

Rakovima ova nedelje naće doneti mnogo dešavanja na emotivnom planu, ali će odnosi sa partnerom postati opušteniji i biće više poštovanja u međusobnim odnosima. Neke bi mogla da privuče osoba iz poslovnog okruženja, pa bi mogli poželeti ozbiljniji kontakt sa njom.

LAV

Lavovi se ove nedelje osećaju superiorno u emotivnim odnosima i biće dobro dok ne budu preterivali u svojim prohtevima. Strasti će biti naglašene, pa neki mogu da se upuste u avanturu. Odnos sa partnerom zahtevaće više kompromisa, pa neki neće izbeći nesuglasice.

DEVICA

Device su ove nedelje veoma zadovolje odnosima u emotvnoj vezi i sa partnerom mogu provesti lepe zajedničke trenutke. Slobodni će biti optimistični u svojim ljubavnim planovima, a nekima se može desiti da upoznaju pravu osobu i započnu novu emotivnu vezu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.