Nedeljni ljubavni horoskop: Blizancima se vraća ljubavna karma, a Jarac ulazi u tajnu vezu (do 26. novembra 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - period zanimljivih susreta i povratak ljubavi iz prošlosti! Saznajte šta na romantičnom planu očekuje vaš horoskopski znak...

Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do 26. novembra 2019. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje neće biti naročito uspešni kada je ljubavni život u pitanju. Oni koji su u svežim vezama ozbiljno će shvatiti svoju ulogu, dok bi slobodni pripadnici znaka mogli da imaju susrete sa nekim ko im je značio u prošlosti, pa se neke veze možda i obnove.

Horoskop - ova 3 znaka prati negativna karma u decembru 2019. godineHoroskop - ova 3 znaka prati negativna karma u decembru 2019. godineHoroskop - evo koja 3 znaka treba da budu oprezna u decembru 2019. godine!

BIK

Bikovi ove nedelje neće biti tako zainteresirani za emotivnu stranu života, što partneru može zasmetati, pa se odnosi mogu zakomplikovati. Više opuštenosti u emotivnim odnosima moguće je krajem nedelje. Slobodni će imati više sreće i mogu nekoga upoznati.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu imati susret sa osobom koja im je značila u prošlosti, a sa kojom mogu obnoviti vezu. Mnogi emotivni odnosi postaće intenzivniji, a zauzeti pripadnici znaka mogli bi da donesu važne odluke vezane za svoj partnerski odnos i ljubavni život.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu biti pod većim partnerovim uticajem, pa će se ponašati tako da mu udovolje i sačuvaj mirne odnose u vezi. Slobodne bi mogla da privuče neka osoba koju mogu upoznati preko posla, a sa kojom će poželeti ozbiljniji kontakt.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.