Nedeljni ljubavni horoskop: Blizanci su razdražljivi, a Vage očekuje povoljan ljubavni period (do 28. oktobra 2019.)

Nedeljni ljubavni horoskop od 22. do 28. oktobra 2019. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje ni sami neće znati šta zapravo žele, a partner im u tom neće mnogo pomoći, već su u vezi moguće nepredviđene situacije i manje razmirice. Slobodni pripadnici znaka mogu imati više ljubavne sreće ako ima se dopada osoba iz poslovnog okruženja.

BIK

Bikovi će ove nedelje biti pod partnerovim uticajem, koji postaje sve dominantniji u njihovom međusobnom odnosu i mada će se truditi da održe satabilnost u vezi, manji sukobi nisu isključeni. Slobodne u ovom periodu mogu privući energične i samosvesne osobe.

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2019. godine: Raka očekuju ljubavna iznenađenja, a Bika veliki obrt sudbine u karijeriNedeljni horoskop do 27. oktobra 2019. godine: Raka očekuju ljubavna iznenađenja, a Bika veliki obrt sudbine u karijeriNedeljni horoskop - očekuju nas dramatičnoi obrti sudbine!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu da budu previše razdražljivi i analitični, te da nepotrebno razmišljaju o problemima u vezi. Slobodni pripadnici znaka imaće dosta novih i zanimljivih susreta, ali način razmišljanja u ovom periodu može ih navesti na neku pogrešnu odluku.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu očekivati stabilnu situaciju na emotivnm planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali ne bi trebalo da mu nameću svoje mišljenje. Slobodni pripadnci znaka biće željni zabave i druženja, a neki mogu upoznati zanimljivu osobu koja će ih veoma privući.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu imati problema u vezi zbog partnerovog čudnog ponašanja, pa su moguće međsobne razmirice i neslaganja. Slobodni mogu imati susrete sa osobama iz prošlosti, dok će novih kontakata biti manje, a saim tim i ljubavnih šansi u ovom periodu.

DEVICA

Device ove nedelje mogu analizirati svoj partnerski odnos i čeprkati po problemima, ali tako mogu samo da stvore nove. Slobodni mogli bi imati više novih kontakata, ali mogu imati potrebu da previše analiziraju osobu koju su upoznale, pa i da joj pronalaze mane.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.