Nedeljni ljubavni horoskop: Blizanci su posvećeni porodice, a Škorpije očekuje napet period (do 2. septembra 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - pojačane emocije, tajne ljubavi i izazovne želje srca!

Nedeljni ljubavni horoskop do 2. septembra 2019. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu početi da osećaju manjak razumevanja u odnosu sa partnerom, a u nekim vezama mogu se pojaviti neki stari problemi. Većina pripadnika znaka u trenutno nije raspoložena za nove veze, a nova poznanstva se teže se ostvaruju.

BIK

Bikove ove nedelje ne očekuju komplikacije na emotivnim planu, ljubavni odnosi biće u nekoj stagnaciji, ali neće biti problema, pa slobodni priapdnici znaka mogu imati sasvim dobru zabavu. Zauzeti mogu osećati kako je partner pomalo sumnjičav prema njima.

BLIZANCI

Blizanci su ove nedelje posvećeni porodici, a u odnosu sa paretnerom će biti više razumevanja. Ipak, mnogi će osećati potrebu da se osame i da razmisle o nekim životnim potezima. Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte.

Horoskop otkriva šta nam donosi pojava Crnog Meseca: očekuje nas preokret u budućnosti i veliko blagostanjeHoroskop otkriva šta nam donosi pojava Crnog Meseca: očekuje nas preokret u budućnosti i veliko blagostanjeHoroskop za mladi Mesec u Devici! Nikada nismo bili bliži uspehu!

RAK

Rakovi ove nedelje mogu početi da osećaju napetost u privatnim odnosima, neki mogu imati utisak da je partner postao nepoverljiv, pa se emotivni odonosi mogu zakoplikovati. Slobodni će imati šasni za nove kontakte, pa im se možda neko nov i dopadne.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu imati problema u komunikaciji sa partnerom, a nerazumevanje i nervoza mogu naročito nepovoljno da utiču na ljubavni život Lavovima u svežim vezama. Slobodni će i dalje imati dobre šanse da upoznaju neku novu osobu.

DEVICA

Device ove nedelje ulaze u ne tako povoljan ljubavni period u kojem mogu osećati manje samopouzdanja, pa će nekima biti teže da u svoj život privuku nove ljude. Odnos sa partnerom neće se pogoršati, ali će nekima trebti više vremena za sebe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.