Nedeljni ljubavni horoskop: Blizanci očekuje novo poznanstvo, a vagu očekuju pojačane strasti i ljubomora (do 28. januara 2020.)

Nedeljni horoskop za ljubav - mlad Mesec budi nove romanse i zaljubljene poglede!

Nedeljni ljubavni horoskop od 21. do 28. januara 2020. godine!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje osećati naglašenu strast, pa u odnosu sa partnerom mogu pokazivati ljubomoru i posesivnost. Ipak mnogi će biti u stanju da postignu kompromis. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i mogu imati značajne kontakte.

Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u utorak pazite sa odlukama, a četvrtak je dan za novac i srećne okolnostiNedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u utorak pazite sa odlukama, a četvrtak je dan za novac i srećne okolnostiNedeljni horoskop - saznajte šta vas sve očekuje od ponedeljka do nedelje!

BIK

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu imati više trzavica, ali će i u emotivnom odosu strasti biti veoma naglašene. Ljubomora i posesivnost biće glavni izvor problema. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube i započnu uzbudljivu emotivnu vezu.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu biti otvoreniji za nova poznanstva, više druženja i novih kontakata moglo bi im u život doneti i osobu koj će ih emotivno privući. Zauzeti pripdanici znaka sa partnerom će imati pozitivan odnos sa više pažnje i razmevanja.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu imati neko uzbudljivo poznanstvo, neka osoba mogla bi ih veoma privući, pa će se neki ozbiljno zaljubiti. Strasti mogu biti jako naglašene, pa u emotivnim vezama može doći i do trzavica uzrokovanih ljubomorom.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu upoznati osobu koja u njima može probuditi uspavane strasti. Neki bi mogli prilično da se zaljube. Zauzeti pripadnici znaka biće pod uticaje partnera koji želi da unese više strasti u njihov odnos, čemu će teško moći da odole.

DEVICA

Device će ove nedelje lakše komunicirati sa partnerom i početi da vode glavnu reč u vezi. Slobodni pripadnici znaka mogu imati više novih poznanstava, uglavnom preko prijatelja. Moguć je neki uzbudljiv susret koji ih neće ostaviti ravnodušnima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.