Nedeljni ljubavni horoskop: Biku se vraća ljubavna prošlost, a Vage očekuje zanimljiv susret

Nedeljni horoksop za ljubav - karma se vratila, vreme je za naplatu romantičnih dugova!

Nedeljni ljubavni horoskop od 3. do 10. septembra 2019. godine!

OVAN

Ovnovi početkom nedelje mogu očekivati zatišje na emotivnom planu, ali će od sredine nedelje ponovo živnuti. Pred mnogima su nova poznanstva, ali i veze, iako će biti i susreta sa osobama iz prošlosti. Zauzeti će preuzeti inicijativu u odnosu sa partnerom.

BIK

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu razmatrati neke stare ljubavne teme, a od sredine nedelje međusobni odnosi postaće nervozniji, pa su u nekim vezama moguće razmirice. Mnogi pripadnici znaka mogu imati više susreta sa osobama koje dugo nisu videli.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 10. septembra 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 10. septembra 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 3. do 10. septembra - napokon smo blizu ostvarenju snova!

BLIZANCI

Blizancima ove nedelje može biti raznoliko na ljubavnom planu. Neki bi mogli sresti ljubav iz prošlosti, a oni koji su već srećno zaljubljeni mogu da se odluče na neke ozbiljnije korake. Slobodni će od sredine nedelje imati više šansi za nova poznanstva.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu očekivati korenite promene na emotivnom planu, i trebalo bi da za njih počne povoljniji ljubavni period, a neki stari problemi će definitvno biti rešeni. Od sredine nedelje zauzeti Rakovi će se više posvetiti porodičnim odnosima.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu početi da razmišljaju o ozbiljnim emotivnim vezama, biće susreta sa nekim dragim ljudima, a odnos sa partnerom će se poboljšati. Slobodni pripadnici znaka od sredine nedelje postaju mnogo aktivniji i imaće više novih poznanstava.

DEVICA

Device ove nedelje neće biti naročito uspešne kada je ljubavni život u pitanju. Oni u svežim vezama ozbiljno će shvatiti svoju ulogu, dok bi slobodni pripadnici znaka mogli da imaju susrete sa nekim ko im je značio u prošlosti, pa se neke veze možda i obnove.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.