Nedeljni ljubavni horoskop do 10. novembra 2020. godine: Bika očekuje susret ljubavi, a Device burne emocije

Evo koje znakove u ovoj sedmici očekuje svetla energija ljubavi!

Nedeljni ljubavni horoskop od 3. do 10. novembra 2020. godine!

OVAN

Ove nedelje Ovnovi ulaze u period sa više optimizma ne emotivnom planu, slobodni pripadnici znaka mogu imati više novih kontakata, naročito sa osobama iz inostranstva. Zauzeti Ovnovi bi mogli imati period naglašne nervoze, ali će to zahvaljujući partneru uspeti da prevaziđu.

Pročitajte još:

LAV - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

ŽENA U OVOM HOROSKOPSOM ZNAKU OBARA SA NOGU: Ona je privlačna, inteligentna i pristaje samo na iskrenu ljubav

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE OSTVARENJE ŽELJA U NOVEMBRU: Iznenadiće vas energija obilja

BIK

Bikovima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni pripadnici znaka mogu nekoga upoznati, naročito preko posla. Neki Bikovi mogli bi imati surset sa osobom koja će ih veoma privući, a moguća je i uzbudljiva emotivna veza.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje sve kreće na bolje, velika doza optimiznma preneće se i na njihov ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati burne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti Blizanci će se više posvetiti partneru, a emotivni odnos će se popraviti.

RAK

Rakovi će ove nedlje osećati povećanu tenziju u svojoj vezi, a odnos sa partnerom može nekada da preraste i u svađu. Ipak mnogi će biti vrlo strpljivi i tolerantni, tako da će uspeti da prevaziđu nesporazume. Slobodni mogu imati nove kontakte, ali oni neće uspeti da prerastu u nešto više.

LAV

Lavovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze, a potreba da zablistaju u društvu će im se ostvariti. Zauzeti će unositi više optimizma u svoju vezu.

DEVICA

Device ove nedelje neće imati burna dešavanja na emotivnom planu, biće ovo za mnoge mirniji period u kojem će naročito oni zauzeti moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne neće pratiti naročita sreća u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.