Nedeljni ljubavi horoskop: sedmica zabave, romantičnih uzbuđenja i lepih promena (do 13. avgusta 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - Vagu očekuje tajna emotivna veza, a Strelca romantična uzbuđenja!

Nedeljni ljubavi horoskop od 6. do 13. avgusta 2019. godine!

OVAN

Ovnovi ovu nedelju provode uglavnom bez većih promena na ljubavnom planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali ponekad i nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

BIK

Bikove se ove nedelje neće dosađivati, jer za nijh nastupa mnogo povoljniji ljubavnii period, kada će biti više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo. Zauzeti će sa partnerom imati mnogo stabilniji odnos, bez promena.

Horoskop za narednih 9 meseci: evo šta nam donosi magičan Saturn u znaku JarcaHoroskop za narednih 9 meseci: evo šta nam donosi magičan Saturn u znaku JarcaHoroskop za boravak Saturna u znaku Jarca - karma se budi!

BLIZANCI

Blizance ove nedelje ne očekuju neke promene na ljubavnom planu, kod zauzetih pripadnika znaka će porodični, a time i partnerski odnos dobiti na značaju, dok slobodni Blizanci mogu imati nova poznanstva preko prijatelja ili preko posla.

RAK

Rakovima će ove nedelje postati mnogo zabavnije kada je reč o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gde su moguća vrlo uzbudljiva poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati bolju komunikaciju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.