NEDELJNI JYOTISH HOROSKOP: očekuju nas 3 moćne promene i nestabilne emocije (do 25. decembra 2017.)

Ove nedelje očekuje nas srećan završetak retrogradnog Merkura, a evo šta nam još jyotish horoskop predviđa do 25. decembra!!

Ova nedelja će obeležiti tri promene. Prva je prazan Mesec u ponedeljak, a to je dan kada se ne donose odluke, drugi je onaj važniji, a to je prelaz Venere u znak Strelca, što je pozitivno, ali društvo joj i nije neko jer joj Saturn i Sunce nisu prijatelji, pa je razvoj emocija bitno otežan. Želja za sigurnošću u odnosu te autoritativni partner u ženskom horoskopu mogu doneti pomračenje u shvatanju odnosa.

besplatna natalna karta.jpg

Susret s karmičkim planetom uvek sa sobom donosi izvlačenje karmičkih delova odnosa koje ste imali u prošlom životu, tačnije, ovde je reč o nedostupnosti koja će sada biti puno važnija u odnosu. Šta to znači? Recimo, ako niste u odnosu, može vam se svideti partner koji je nedostupan mnogo pre nego onaj ko je dostupan. To stvara situaciju u kojoj nastupa platonska ljubav i idealizovanje bez pokrića kako bi se prikrila nesposobnost voljenja.

Ipak, ova kombinacija je dobra za finansije, pa barem u tom aspektu možete biti zadovoljniji. Dakle, planetarne konstelacije govore uvek o onim arhetipskim temama ili onim aspektima nas samih koje ne vidimo, a onda nam pokazuju način na koji volimo ili kako se zavaravamo u ljubavi. Treći aspekt koji je dobar za sve nas jeste završetak retrogradnog Merkura koji je stvarao probleme u komunikaciji, kao i svim elektronskim prenosima poruka.

Ponedeljak, kako smo rekli, pod uticajem je susreta Meseca i Sunca, a to je loša kombinacija za odluke. Ipak, ovo je dobar dan za duhovnost, kao i za traženje smisla života. Sazvežđe današnjeg dana simboliše koren galaktike ili koren smisla.

Utorak je dobar dan za polemiku. Kao civilizacija, još nismo došli do nivoa na kojem razmenjujemo mišljenje. Ljudi obično izgovaraju svoje mišljenje, ali ne razmenjuju informacije. Iako je ovo dobar dan za komunikaciju, obratite pažnju na to koliko komunikacija u kojoj razmenjujete misli i slušate oplemenjuje svoje odnose.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.