Nedeljni jyotish horoskop predviđa: sreda donosi ljubav, a subota ostvarenje želja

Jyotish horoskop za ovu nedelju - otkrijte kakva nas sudbina prati od ponedeljka do nedelje!

Ove nedelje Merkur ulazi u znak Vodolije, što će poboljšati komunikaciju, ali će i dalje postojati problemi u komunikaciji zbog njegove retrogradnosti. Sunce ulazi u znak Riba krajem nedelje, što će doneti lakše izražavanje emocija.

Vodolija će Merkuru dati mogućnost da informacije koje dobijate proverite nekoliko puta i da ne nasedate na poverenje bez provere koliko je ponuđeno dobro za vas. Ovaj položaj je dobar za prijateljstva i druženja.

Horoskop - ovi znakovi će upoznati srodnu dušu tokom retrogradnog Merkura (do 28. marta 2019.)Horoskop - ovi znakovi će upoznati srodnu dušu tokom retrogradnog Merkura (do 28. marta 2019.)Horoskop za vreme retrogradnog Merkura - ove znakove očekuje divna ljubavna priča!

Sunce se ne snalazi dobro u znaku Vodolije jer Saturn koči njegovu voljnost i snagu za pokretanjem. Kada se u petak nađe u Ribama kod svog prijatelja Jupitera, dobiće snagu u poslovnim aktivnostima i napretku u karijeri. Jasno, ovo je pozicija koja je dobra i za kreativnost.

Na duže vreme dolazi nam Ketu ili Južni Mesečev čvor koji će sa Saturnom deset meseci stvarati poslovne probleme, ali i na finansijskim tržištima, pa će stvarati nesigurnost u svetu. Već sada možemo osetiti prve znake njegovog delovanja.

Ne zaboravimo, Strelac je nosilac dharme ili naravnog zakona, a ova kombinacija okreće leđa naravnom zakonu pa je za sve ljude dobro da vide koliko će jako biti nepoverenje u sebe i kako će sumnja biti jaka među ljudima. Jasno, sve zavisi od individualnog rada svakog pojedinca i uvek se na kraju svodi na ličnu odgovornost, ali ona ne može postojati ako ne postoji lična praksa.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.