Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 6. avgusta 2019. godine

Nedeljni horoskop za podznak - Lava očekuje previše energije, a Jarca očekuje ljubomora i napetost!

Nedeljni horoskop za podznak od 30. jula do 6. avgusta 2019. godine!

Podznak Ovan

Zabrinuti ste. Ne razumete se baš najbolje sa onima do kojih vam je stalo. A ponos vas sprečava da zaista poradite na nekim propustima. Porodična situacija se polako stabilizuje.

Podznak Bik

Najradije biste da je moguće pobeći iz sopstvene kože. Sve vam smeta i svi vam smetaju. Izbegavajte sukobe sa porodicom, jer nije sve do njih. Prijao bi vam kraći put.

Horoskop strasti i romantičnih snova: saznajte šta vašem znaku u ljubavi donosi Venera u LavuHoroskop strasti i romantičnih snova: saznajte šta vašem znaku u ljubavi donosi Venera u LavuLjubavni horoskop za Veneru u znaku lava - Ovna očekuje dramatična ljubav, a Škorpiju velika moć!

Podznak Blizanci

Vreme je da se o nekim temama zaista razgovara. Ali, iako ste vi uvek voleli istinu, sada se malo povlačite pred njom. Finansijska situacija se popravlja.

Podznak Rak

Zabrinuti ste zbog nekog prijatelja. Međutim, ne posmatrate na isti način trenutni problem. I možda se mešate u njihove stvari mrvicu više nego što bi oni to voleli. Prolazi vas ona emotivna blokada koja vas je kočila u prethodnom periodu.

Podznak Lav

Previše je energije. Svuda stižete. Svi žele da im posvetite malo vremena. A vi ni sami ne možete da se sastavite i posvetite sebi. Prijaće vam otvoreni razgovori sa dragim ljudima. Potrebno vam je da osetite da imate podršku onda kada ni sami sebe “ne prihvatate”.

Podznak Devica

Posvećeni ste nekim obavezama. Neko uči, neko dovršava bitne obaveze. Sve ono što već neko vreme ” vučete” za sobom. Osećate kako konačno dolazi malo vašeg vremena. Pronađite malo slobodnog vremena za one koje volite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.