Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 29. jula 2019. godine

Nedeljni horoskop za podznak - sjajna energija i blistava budućnost...

Nedeljni horoskop za podznak od 22. do 29. jula 2019. godine!

Podznak Ovan

Mučiće vas porodična situacija, i neki problemi koji se iznova aktiviraju. Kao da se izbegava konkretan razgovor i time se samo šteti. Ljubav će vas pokretati. Posvetite se više voljenoj osobi. Očekuju vas neke proslave i lepi trenuci sa prijateljima.

Podznak Bik

Prija vam odmor. Želite da slobodno vreme posvetite porodici. I zaista vam je nedostajala ta porodična atmosfera. Očekuju vas neki razgovori o temama koje vam i nisu omiljene.

Nedeljni horoskop do 29. jula 2019. godine: Lava prati sjajna energija, a Škorpiju očekuje nežna romantična pričaNedeljni horoskop do 29. jula 2019. godine: Lava prati sjajna energija, a Škorpiju očekuje nežna romantična pričaNedeljni horoskop - velike šanse za uspešnu i romantičnu nedelju...

Podznak Blizanci

Vi ste u pokretu. Ili se vraćate. Ili krećete. Ili planirate. Očekuje vas dosta susreta i druženja. Finansijska situacija nije baš onakva kakva biste želeli da bude, ali vam to ne smeta, jer rešeni ste da se maksimalno odmorite.

Podznak Rak

Brinućete zbog finansija. Novac dolazi, ali istom brzinom i odlazi. Kao da samo klizi kroz vaše prste. I ne umete da napravite kvalitetan plan štednje. Prošlost vas ponovo vuče sebi, a jedva ste joj “pobegli”.

Podznak Lav

Vi se konačno vraćate u punom sjaju. I nedostajalo vam je da budete u centru pažnje i da se priča o vama. Međutim, nije sve tako idealno, ali ne želite da priznate ili pričate o onome što vas muči. Prijatelji bi voleli da im se poverite.

Podznak Devica

Skloni ste da previše analizirate. I to ćete i najviše raditi u narednih nedelju dana. Pazite samo da ne zalutate previše u prošlost koja više ne postoji. Okružićete se prijateljima jer će vam značiti njihova podrška.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.