Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 22. juna 2018. godine

Horoskop predviđa da na našu sudbinu utiče retrogradni Neptun, a evo šta vaš podznak očekuje do 22. juna 2018. godine!

Tranzitna Venera u Lavu u kvadratu je sa Uranom u Biku. Ovo nam je nepoznat teren, jer Uran je tek od skoro u Biku i nećemo umeti da se pripremimo na uticaj ovog aspekta. A osetiće ga svi oni koji i natalno imaju Veneru u Lavu, ali i neku ličnu planetu u Lavu ili Biku (na početnim stepenima). Svakako da bi u narednim danima trebalo da se suzdržimo od nekih naglih odluka, pogrešnih poteza i preteranog racionalizovanja onoga što se jedino može osetiti.

Neptun u Ribama od 16. juna kreće retrogradno (sa 16. stepena) i biće u retrogradnom hodu do 24. novembra ove godine. Aktiviraće sve one koji i natalno imaju retrogradan Neptun u Ribama, ali i sve one koji imaju neku planetu ili Ascendent u Ribama, takođe i svi oni koji su Škorpije u podznaku mogu očekivati promene na ljubavnom planu. Sunce je od 21. juna u Raku, pa ćemo ove poslednje dane koje provodi u Blizancima iskoristiti da dovršimo neke važne razgovore i sredimo neke poslovne planove.

Horoskop za kosmičku silu koja čisti lošu energiju: evo kako da iskoristite moć retrogradnog Plutona (do 30. septembra 2018. godine)Horoskop za kosmičku silu koja čisti lošu energiju: evo kako da iskoristite moć retrogradnog Plutona (do 30. septembra 2018. godine)Najbolji način da iskoristite svoju snagu jeste da napravite korak unazad i dopustite Plutonu da reši sve što vam zadaje muke!

Podznak Ovan

Napeti ste, previše je energije koja struji vašim telom, ali ne pronalazite dovoljno moćan ventil kako biste se oslobodili viška te energije. Želite da vrištite, da lomite stvari oko sebe, da pobegnete od izvora bola, ali se ne mičete. Nešto vam ne dozvoljava. Naredne dane posvetite mirovanju. Potreban vam je odmor. Obratite pažnju na snove koje ćete sanjati i ne zaboravite na snagu svojih misli. Očekuje vas porodična proslava.

Podznak Bik

Porodični odnosi izuzetno su napeti. Mnogo je toga što vam smeta, a ne želite da se svađate. Pokušaćete da pronađete balans, ali pazite da ćutanjem o onome što vam smeta ne naškodite sebi. Češće ćete se viđati s prijateljima i pričaćete o nekim stvarima za koje ste mislili da su davna prošlost. Ukoliko planirate neki kraći put, opremite se lekovima, jer vas može pratiti migrena, ali i problemi sa stomakom. Ne preterujte sa hranom koja vam ne prija.

Podznak Blizanci

Borite se sa onim o čemu želite da pričate i onim o čemu morate da ćutite. Kao da mislite da vas niko ne bi razumeo, da niko ne čuje vaše reči i da se ono što kažete može okrenuti protiv vas. Poslovna situacija postaće vam bitna i želećete da postignete uspeh. Posvetićete se nekim ranije započetim projektima i u narednim danima ćete raditi na njihovoj realizaciji. Finansijska situacija zavisiće od drugih osoba, ali ćete uspeti da vratite neki dug.

Podznak Rak

Pomalo ste se razočarali u odluke koje je neko od vaših prijatelja doneo. Ne slažete se sa njihovim izborom, ali i ne želite da ga razumete. Pokušajte da razgovarate i objasnite mu zbog čega je vaša reakcija bila baš takva. Takođe, pokušajte da razumete i njihovu situaciju. Studenti će se posvetiti ispitima, što ih neće previše usrećiti, ali će uloženi trud da im se isplati. Imaćete više energije i bićete spremniji da se izborite za uspehe na vama bitnim poljima.

Podznak Lav

Želite da se sve poslovne obaveze ispune i pre određenog roka za to ali, isto tako, želite i da vi ne morate previše da se potrudite kako bi se to ostvarilo. Pazite da se ne sukobite s nekim sa posla, jer bi taj sukob mogao da eskalira u nešto više i vi biste bili na “udaru”. Pratiće vas jaki snovi, budićete se i, koliko god spavali, nećete moći da se rešite umora. Ćutite o nekim planovima i to je najbolje što u ovom periodu možete da učinite.

Podznak Devica

Povukli ste se i razmišljate o svojim ranijim postupcima, o dobrim odlukama i onim koje se nisu pokazale kao posebno dobre po vas. Razočarali ste se u neke osobe, kao  i u to što su neki postupci izostali. Vreme je da obavite te razgovore koje dugo odlažete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.