Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 22. jula 2019. godine

Nedeljni horoskop za podznak - period kada se rađaju najjače ljubavi...

Podznak Ovan

“Nema vremena za svakodnevnu dosadu. Postoji vreme za rad. I vreme za ljubav. To ne ostavlja prostor za neko drugo vreme.” – Koko Šanel

Zatrpaćete se obavezama, kako biste što lakše pregurali nedelju pred vama. Ne želite da mislite o svemu onome ka čemu vaše misli odlaze.

Podznak Bik

“Ako voliš nekoga, reci mu to, jer srce može biti slomljeno i rečima koje se ne izgovore…” Žarko Laušević

Ćutite o onome što osećate, i to dovodi do problema u emotivnim odnosima. Ukoiko želite da prebrpdite trenutnu krizu, neophodno je da iskreno pričate o svemu onome što vam smeta.

Horoskop za avgust i mlad Mesec u Lavu: očekuje nas mesec strasti i velikih preokretaHoroskop za avgust i mlad Mesec u Lavu: očekuje nas mesec strasti i velikih preokretaSaznajte kakvu sudinu donosi mlad Mesec u Lavu i šta nas očekuje do kraja avgusta...

Podznak Blizanci

“Najveća sreća u životu je uverenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, uprkos tome kakvi jesmo.” Viktor Igo

Ne želite ni sebi ni drugima da priznate da ste se promenili, da više ne idete istim putevima i da vam sve ove promene, konačno prijaju.

Podznak Rak

“Ispričali smo ramenima i rukama nešto što u prevodu na disanje znači: Ljubav.” Mika Antić

Polako se smiruje emotivni haos kroz koji ste prolazili. Ali, doneo vam je jedno otrežnjenje i spoznaju šta ljubav zapravo jeste.

Podznak Lav

” Između nas je uvek bilo tako: kad je nema, onda je nema kao da se zaista nikad, nikad više neće pojaviti, a kad je tu, onda je prisutna tako kao da je to najprirodnija stvar na svetu i kao da će doveka i bez promene ostati tu.” Ivo Andrić

Nikome ne otkrivate vaše planove i emotivne drame. Želite da sačuvate taj komadić suše samo za vas i voljenu osobu. Prepustite se emocijama.

Podznak Devica

“Čak i ako bismo mogli da se vratimo unazad, verovatno nikada ne bismo završili tamo gde smo počeli.” Haruki Murakami

Sve je u znaku ljubavi ove nedelje. U znaku prijatelja, nekih lepih vesti i trenutaka. Radovaćete se, smejati. I, negde usput, osetiti da je dan po dan lakše. I da će biti sve bolje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.