Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 19. avgusta 2019. godine

Nedeljni horoskop za podznak - Jarca očekuju lepi emotivni trenuci, a vagu progone strahovi!

Nedeljni horoskop za podznak od 13 do 20. avgusta 2019. godine!

Podznak Ovan

Moraćete malo više da se okrenete merama štednje, jer kao da osećate kako vam je baš sve potrebno. Moguć je sukob sa nekim od prijatelja jer smatrate da greše u nekim izborima.

Podznak Bik

Budi vas nagon za promenama. I osećate se kao da ste u prethodnom periodu bili pomalo sklonjeni u stranu i da je život beprimetno proticao pored vas. Poslovna situacija može da izazove dodatni stres.

Nedeljni horoskop do 19. avgusta 2019. godine: spremi svoje srce, borba za ljubav počinjeNedeljni horoskop do 19. avgusta 2019. godine: spremi svoje srce, borba za ljubav počinjeNedeljni horoskop - Ovan tenziju pretvara u ljubavnu harmoniju, a Lava očekuje naporan period i srušene ambicije!

Podznak Blizanci

Želite da stvorite sebi neki vaš mir i kutak gde možete na kratko da pobegnete od svega. Neko će putovati i posebno se raduje tome. A neko će se posvetiti novom interesovanju.

Podznak Rak

Neko od prijatelja prolazi kroz emotivnu krizu, i iako smatrate da su te “krize” postale previše učestale, ipak ćete biti tu za tu osobu. Obratite pažnju na vaše snove.

Podznak Lav

Poslovna situacija vas brine, bilo da već radite ili tragate za novim poslom. Nemate više toliko energije za sve te promene, a nemate ni međuprostor za pauzu. Emotivna situacija može da vas malo “poremeti”, jer određene teme izbijaju na površinu.

Podznak Devica

Studenti bi trebalo da se posvete učenju, ukoliko zaista ozbiljno žele da pristupe nastupajućim obavezama. Moguća je neka kraća prehlada. Poslovna situacija može da vas uznemiri, jer do vas pristižu neproverene informacije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.