Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 15. juna

Ako ste rođeni s podznakom u Ovnu, u vaš život ući će posebne osobe...

Spremni smo za nove početke, koje nam omogućava mlad Mesec u Blizancima (13. juna 2018. godine). Tih dana bi bilo dobro pričati o nekim novim planovima, započeti rad na novim projektima i pitati sve ono što nas zanima, ali se ne usuđujemo da pitamo. Budući da će tranzitna Venera istog dana preći u Lava, samopouzdanja nam neće nedostajati. I, zaista je vreme da nešto učinimo za sebe. Merkur (12. juna) ulazi u Raka. I svaki razgovor biće upotpunjen iskrenim emocijama. Pričaćemo o onome što dotiče dušu. Pitaćemo ono što zanima srce, i nećemo se plašiti odgovora, spremni za neke nove bitke.

Podznak Ovan

Neko će putovati, i upoznati nekoliko zaista interesantnih osoba. U vaše živote počinju slučajno da ulaze posebne osobe. Nazvaćete ih anđelima čuvarima, ili zaštitnicima, ali ćete biti zahvalni na prilici da iskusite nešto takvo. Više ćete vremena posvetiti porodici i ispunićete neko obećanja koja ste dali početkom godine. Pronaći ćete vremena i za ljubav.

Podznak Bik

Uložili ste novac u neke projekte koji će vam u narednim danima doneti određena primanja. Takođe, razmišljaćete koji je taj sledeći korak koji biste mogli da preduzmete. Rešeni ste da uspete i činite sve što je u vašoj moći da do uspeha i dođete. Bićete posebno aktivni na društvenim mrežama. Čućete se s nekim koga dugo niste videli i to će vas posebno obradovati. Ljubav dolazi u vaš dom, pa obratite pažnju na ponašanje pojedinih članova porodice.

Numerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerologija otkriva šta nas očekuje u junu 2018. godine - evo šta vašem bioritmu predviđa mesečna numerološka prognoza!

Podznak Blizanci

Uspeh je na vašoj strani i svaki vaš korak biće uspešan. Niste gazili svoje principe, niste pristajali na manje od onoga što ste smatrali da zaslužujete, i sada vam stiže nagrada. Finansijska situacija je stabilna, ali vas očekuje kupovina poklona, i nećete uspeti da odolite tome da obradujete one koje volite. Ljubav vam se može desiti putem društvenih mreža, svakako da imate nekoliko “udvarača”.

Podznak Rak

Nikome ne pričate o svojim planovima. I vaša okolina redovno biva iznenađena vašim potezima. Volite kada dela govore. Znate da su najglasnija. Želećete da se poverite nekome, da pričate o svojim emocijama i zaključcima koji se tiču ponašanja vama dragih ljudi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.