Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje od 6. do 13. aprila 2018. godine

Za Vodolije, ritam se ne usporava, Jarac očekuje ljubavnu magiju...

Nedelja pred nama u prvi plan staviće svaki vid emocije.

Tamo gde smo sigurni, svesni i iskreni, neće biti problema i prepreka. Međutim, nevolja će biti tamo gde nismo igrali otvorenih dlanova, tamo gde nismo rekli sve što smo trebali i tamo gde nismo sledili osećaj.

Tranzitna Venera u Biku biće u aspektu trigona sa Saturnom u Jarcu (egzaktno 7. aprila), i sa Marsom u Jarcu (egzaktno 11. aprila). Dok će obrazovati aspekt sekstila sa Neptunom u Ribama (egzaktno 12. aprila). U narednim danima živećemo samo ljubav koja je dokazana konkretnim delima. Sve ostalo kidamo od sebe.

Podznak Ovan

Posao će vam zadavati glavobolje, nesanicu i biće okidač za nekoliko stresnih situacija. Potrebna vam je pauza. I kutak mira. Međutim, neko od vas može očekivati povišicu ili prelazak na bolje radno mesto. Sve to biće propraćeno nervozom i strepnjom. Svoje planove držite u tajnosti. Nisu svi toliko dobronamerni, koliko biste vi želeli da budu.

Podznak Bik

Ukoliko ste na nekoj vrsti dijete, u narednim danima će vam biti jako teško da ostanete dosledni tome. Previše je poziva, izlazaka, proslava i susreta, da biste odoleli kremastom kolaču ili ukusnoj kafi. Želećete da živite potpuno svaki trenutak. I odbacićete bilo kakvu naznaku krivice. Neko planira zanimljivo putovanje. Očekuju vas lepe vesti od nekog prijatelja.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za april 2018. godine...

Podznak Blizanci

Zabrinuti ste za nekog prijatelja. Kao da osećate da je neko u opasnosti. Kao da ne odobravate nečiji izbor i nameru. A ne znate kako da sprečite tu osobu da ne čini takve korake. Pazite samo da, brigom za druge, ne previdite neke, potencijalno opasne, situacije u kojima ćete moći da se zateknete. Ćutite o tajnama. Neko vreba vašu slabost. Ne dozvolite im da vide da je teško.

Podznak Rak

Kolege sa kojima radite nešto vam zameraju. Najbolje bi bilo da otvoreno sa njima razgovarate, kako biste izbegli moguće dalje komplikacije. Poslovna situacija se stabilizuje, napredovaćete na poslu i pokazati svoj pravi potencijal, uprkos sitnim preprekama na vašem putu. Budite dosledni sebi i obaveze rešavajte u hodu. Niko osim vas ih neće rešiti. Moguće je da ćete ići na kraći poslovni put.

Podznak Lav

Previše poslovnih obaveza oslabiće vaš imunitet i možete se naći u situaciji da neki put odložite usled lošeg zdravstvenog stanja. Sasvim je u redu vaša potreba da izgarate na poslu. Ali vaše zdravlje ne treba da trpi. Odmor je svakome potreban. Neko će se ponuditi da vam pomogne. Prihvatite makar savet, ako ne želite konkretnu pomoć. Mučiće vas nesanica. Usmerite svoje napore samo ka onome što zaista želite.

Podznak Devica

Ljubavne veze su u narednim danima na opasnim ivicama. Usled nerazumevanja, nedostatka vremena i izražene ljubomore. Želite sve. I ukoliko osetite da vam situacija u kojoj ste izaziva više nervoze nego istinske sreće, kidate niti i nastavljate dalje sami. Iako vas celo biće boli zbog takvih odluka.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.