Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje od 20 . do 27. oktobra 2017. godine

Izračunajte svoj podznak i saznajte kakvu vam sudbinu predviđaju astrolozi do 27. oktobra 2017. godine!

Podznak Ovan

Postoji vreme kada okolnosti "rade" za vas, i kada možete da prećutite bol. Postoje i trenuci kada koža vrišti, jer ne može da sakrije osećaj. Nedelja pred vama naličiće na ovaj drugi scenario. Možda je i vreme da se iskreno otkriju neki stari bolovi, neke zgurane emocije i neke niti koje su u proteklom vremenu marginalizovane. Iskoristite povoljan period i priznajte emociju, ili pak, nepostojanje iste. Neki od vas nalaze se pred početkom jednog lepog odnosa i vreme je za određeni rizik, ukoliko želite da živite ljubav. Ali, postoje i oni koji već dugo žele da prekinu neke odnose, ali ipak pružaju nove prilike, u nadi da ipak greše. Osećanja ne greše. Nepostojanje emocije ne greši. Slušajte sebe. Pazite kome otkrivate neke tajne, nisu svi vešti u prikrivanju istih.

podznak besplatno

HOROSKOP otkriva kako da iskoristimo uticaj Meseca: evo šta svaki znak treba da uradi dok je mlad Mesec u znaku Vage (AFIRMACIJA)...

Podznak Bik

Osećate li se kao da svi nešto veliko očekuju od vas, a vi biste samo da pobegnete negde gde vas niko ne poznaje. Ne možete dugo izbegavati druge, obaveze i život u konačnici. Vreme ne čeka. A strahovi u potaji slave odložene planove. Ukoliko se osetite izazvani da kažete nekome šta zaista mislite o njemu, to ćete učiniti na jedan, krajnje, iskren i pomalo surov način. Ali će vama nakon toga biti lakše. Pazite samo da ne preterate. Mogući su pregovori oko nekog posla, promene na trenutnom radnom mestu. Ili započinjanje nekog dodatnog usavršavanja.

Podznak Blizanci

Primećujete da drugi češće komentarišu vaš izgled, pitaju vas da li ste zaljubljeni ili vam govore da ste se podmladili? Svakako da više nego inače vodite računa o svim stajlingu, o mestima na koja odlazite sa prijateljima. Sve što je u središtu zbivanja, vas vuče sebi. I vi mu se rado odazivate. U narednim danima bićete čest gost popularnih mesta u gradu, kao i kozmetičkih salona. Pa, ako ste planirali neku promenu, povoljan je period.

Podznak Rak

U porodici može doći do lepih promena. Provodićete lepe zajedničke trenutke sa dragim ljudima, i takođe možete ulepšavati svoj dom. Možda ćete krečiti, kupiti neki novi komad nameštaja, ili konačno okačiti ono ogledalo za koje birate posebno mesto. U ljubavi osećate promene. Osećate pojačanu želju da se nešto novo konačno desi. Da se pojavi neko poseban. Neko ko će učiniti da svako naredno jutro ne liči na ono prethodno. A nekome od vas, upravo neko takav dolazi. Potrebno je da shvatite šta je to što zaista želite i da budete iskreni, prvenstveno prema sebi.

Podznak Lav

Najradije biste otputovali na neki kraći put, i zaboravili da postoje stvari koje ne možete izbeći. Kraći put je i moguć, ali obaveze morate završiti na vreme, ukoliko ne želite da stvorite sebi probleme na poslu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.