Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 9. februara 2018. godine

Nedeljni horoskop za podznak otkriva ljubavne planove i finansije u narednom periodu, a evo šta vaš podznak očekuje do 9. februara...

Podznak Ovan

Možete upoznati nekoga zanimljivog, preko vaših prijatelja. Jer ćete naredne dane najviše posvetiti njima. Studenti će tražiti balans između obaveza na fakultetu i planova sa prijateljima. Dobar je period za učenje, ali nedostaje vam odlučnosti. Pripazite na to o čemu i s kim razgovarate. Muče vas strahovi bez konkretnog razloga.

Horoskop karmičkih susreta i talasa hedonizma: šta nam donose aspekti Venere i Južnog Mesečevog čvora do 10. februara 2018. godine

Podznak Bik

Poslovne obaveze će vam oduzimati najviše vremena. Moguće je da ćete neke planove sa voljenom osobom morati da odložite, što vam neće biti milo. Planovi na kojima već uveliko radite, sada počinju da se materijalizuju, i vi shvatate da je vredeo sav uložen trud. Pokušajte da se više odmarate i dovoljno spavate.

Podznak Blizanci

Neko od vaših bliskih prijatelja u narednim danima vas može iznenaditi nekim lepim vestima. Svoje obaveze timski rešavate, što će posebno pogodovati studentima. Moguće su češće glavobolje, ali i neka prehlada. Rešite samo ono što je neodložno. Ostale obaveze odložite. Potreban vam je odmor.

Podznak Rak

Zaljubljeni mogu imati probleme i nesuglasice. Razlog može biti ljubomora ili neke prećutane stvari. Budite otvoreni u razgovoru sa partnerom i recite sve što vam smeta. Neko će rešiti da stavi tačku na priču iz prošlosti koja više nema potencijal. Pripazite na ishranu. Mogući su problemi sa bolovima u stomaku.

Podznak Lav

Lep period je pred vama. Mnogi od vas će biti zauzeti nekim započetim planovima, ali ćete uspevati i da se vidite sa svim dragim ljudima. Finansijska situacija se značajno popravlja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.