Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 4. maja 2018. godine

Uticaj punog Meseca osećamo nedeljama, a evo kakvu sudbinu vašem podznaku predviđa nedeljni horoskop!

Sam kraj meseca zaseći će mnoge rane koje nisu zarasle, a verovali smo da jesu. Pun Mesec u Škorpiji očekuje nas 30. aprila, desiće se oko 2.58 sati, na 9 stepenu Škorpije. Dani pred pun Mesec obično su obavijeni jakom energijom, praćeni čudnim snovima, a često i nesanicom. Uticaj punog Meseca osećamo i nedeljama kasnije, ponekad i mesecima, u zavisnosti od toga na koji način će uticati na svakoga od nas.

Horoskop za čišćenje energetskog polja: evo šta nam donosi retrogradni Pluton (do 30. septembra 2018.)

Podznak Ovan

Borićete se protiv strahova koji su previše duboko usađeni u vama, iako to ne priznajete lako. Borićete se i protiv sopstvenih emocija, za koje smatrate da su previše jake. Kao da niste spremni da doživite apsolut sa nekim. Vreme je da se suočite sa onim što osećate, sa onim što nije prestalo, iako želite da jeste. Očekuje vas i dosta poslovnih obaveza. Pojačan umor, i problemi sa nesanicom.

Podznak Bik

Zaljubljeni će želeti da rasprave sve ono što je još uvek nejasno, a tiče se nekih budućih planova sa partnerom. Ukoliko ne želite ništa da menjate u sadašnjem odnosu sa voljenom osobom, mogu vas iznenaditi neke zamerke partnera. Nekome ste trn u oku, pa neka vas ne iznenade priče o vama koje možete čuti. Studenti će lakše učiti.

Podznak Blizanci

Osećate potrebu da nešto menjate. Smeta vam ustaljena svakodnevnica. Smeta vam i dosada koja se polako uvlači u vaše dane. Želećete da ispunite svoje vreme. Pa će neko pronaći dodatni posao, neko će obavljati neke popravke u kući, a neko će pomagati prijateljima u nekom poslu. Pazite o čemu pričate u narednim danima, jer neko će vaše reči pogrešno protumačiti.

Podznak Rak

Slobodni će narednih dana osećati kako se čitav svemir "urotio" kako bi u njima probudio emociju, posle dugo vremena. Uzbudljivi dani su pred vama, družićete se sa dragim ljudima, češće ćete izlaziti i rado ćete prihvatati pozive za razne proslave. Vaši prijatelji će prolaziti kroz neke bitne događaje, pa će im biti potrebni vaši saveti. Mnogo je toga što ćete želeti da uradite u narednim danima.

Podznak Lav

Očekuje vas nekoliko bitnih razgovora sa članovima vaše porodice. Nešto vam već izvesno vreme zameraju, ali ćete tek sada saznati o čemu se tačno radi. Pokušajte da razumete zbog čega tako misle, i saslušajte njihovo objašnjenje, pre nego što odreagujete. Pokušaćete da se zaokupite poslom, kako biste što manje vremena proveli razmišljajući o svemu onome što vam trenutno budi nemir.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.