Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 18. maja 2018. godine

Čudesna energija Bika kroji sudbinu, a evo šta našem podznaku predviđa nedeljni horoskop za podznak do 19. maja!

Svakako najveći događaj i promena, koja nas očekuje u narednim danima, jeste ulazak tranzitnog Urana u Bika (15. maja). Istog dana očekuje nas i mlad Mesec u Biku (na 24 stepeni). Merkur će tada već biti u Biku (13. maja ulazi u Bika). Činiće nam se da nas obavija energija Bika i - nećemo grešiti.

Veliki mesečni horoskop za maj 2018. godine: astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

Najveće promene mogu očekivati svi koji imaju neku planetu u Biku (posebno na početnim stepenima). Naravno, ne bi trebalo da naglo donosimo odluke, jer tranzitni Uran će nas upravo ka tome vući. A, ovog puta, greške se beleže. Tranzitni Mars od 16. maja prelazi u Vodoliju.

Kakve su to promene koje možemo očekivati, shodno našem podznaku?

Podznak Ovan

Menja se vaš sistem vrednosti. Sve ono što ste ranije prihvatali kao takvo, bez namere da nešto menjate, sada će vam smetati i gušiće vas. Svaka pogrešna odluka u narednim danima vas sustiže. Sledi vam period preispitivanja, sumnji i velikih dilema. Poslušajte samo sopstveni ritam. Jedino vi znate kako je u vašoj koži. Pripazite se u narednom periodu, moguće su povrede usled neke fizičke aktivnosti.

Podznak Bik

Dragi moji, vas svakako očekuju najveće promene. Naravno, nijedna promena ne dešava se "preko noći". Potrebno je prethodno pripremiti teren za sve ono što će se u narednim godinama menjati. U narednim danima možete očekivati da vas neke spoznaje iznenade, jer nešto u šta ste duboko verovali, ispostaviće se kao pogrešno uverenje. Očekuje vas dosta poslovnih obaveza.

Podznak Blizanci

Smeta vam gužva, smetaju vam pitanja, smeta vam i konstantan osećaj da nekome morate da objašnjavate svoje postupke. U narednim danima će vam prijati samo mir i tišina. I borićete se svim snagama, kako biste sebi to i omogućili. Osećate promene, bude vašu krv i ježe kožu, ali im se uporno odupirete. Teren za njih se priprema, a kada sve bude "na svom mestu", nećete imati više sigurnih mesta za beg od očiglednog. Studenti će se posvetiti spremanju ispita.

Podznak Rak

Vaši prijatelji prolaze kroz velike životne promene. A vi ste, kao i do sada, tu da im pomognete i da budete uz njih. U narednim danima imaćete previše obaveza, previše planova, a nedovoljno vremena. Mučiće vas i česta nesanica. Umor je prisutan, ali osećate veliki stres i on vam ne dopušta da se odmorite. Obratite pažnju na snove, koji možda neće biti prijatni, ali vam nešto poručuju.

Podznak Lav

Rešeni ste da uspete u svim svojim planovima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.