Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 16. marta 2018. godine

Nedeljni horoskop za podznak predviđa povratak starih ljubavi i prošlost koja se iznenada vraća i remeti planove za budućnost! Pročitajte kakva sudbina očekuje vaš znak Zodijaka do 16. marta 2018...

Tranzitni Jupiter u Škorpiji od devetog marta biće retrogradan! Svakome će doneti ono što već postoji u njihovoj natalnoj karti, shodno aspektima planeta. Ali, generalno bismo mogli da ponovo otvorimo neke stare kutije i otključamo neka vrata, koja smo davno zalupili. Tranzitna Venera je u Ovnu i biće u aspektu kvadrata sa tranzitnim Saturnom u Jarcu (11. mart).

Japanski horoskop kigaku predviđa talase sudbine: evo koji su srećni dani u martu 2018. godine

Podznak Ovan

Postoje neke situacije iz vaše prošlosti, na koje niste previše ponosni, i voleli biste da vam se pruži prilika da ispravite ono što smatrate greškom. U narednim danima možete ponovo doći u dodir sa nekim osobama iz prošlosti, i ponovo otvoriti neke bolne teme, koje ste jednom gurnuli u tamu i pravili se da vas ne dotiču. Predstoje vam neke izazovne situacije na poslu, koje će vas činiti nervoznima i ostavljati vam malo slobodnog vremena.

Podznak Bik

Mnogi od vas žele da promene trenutnu emotivnu situacije. Neko je shvatio da mu odnos u kom je trenutno više ne prija, i da emocije blede. Pričaćete sa partnerom o nekim stvarima iz prošlosti, koje niste zamerili tada, a sada više ne možete da ih prihvatate kao nešto što je normalno i prihvatljivo. Neki od vas će rešiti da stave tačke na neke veze koje ih ne čine srećnima. A slobodni mogu očekivati vraćanje starih ljubavi.

Podznak Blizanci

Neke prehlade koje ste izgurali "na nogama", u narednim danima vam mogu praviti problem. Osećaćete slabost tela, zamor, umor i iscrpljenost. A previše je stvari koje treba da uradite u narednom periodu. Sve ono što ste jednom odložili, sada će zahtevati vašu pažnju. Saznaćete da nekoga od prijatelja muči jedan problem. Pa ćete i rešavanju tog problema posvetiti pažnju. Pomalo naporan i iscrpljuć tempo će vam nametati naredni dani.

Podznak Rak

Posao će vam oduzimati najviše vremena. Naći ćete se u središtu zbivanja. I mnogo stvari će zavisiti od vas. To vam se neće puno dopadati, ali ćete uspeti da uradite sve ono što se bude očekivalo od vas. Takođe, neko će vam ponuditi pomoć. Iskoristite je. Zaljubljeni će pričati o nekim temama o kojima ranije nisu rado govorili. A slobodni mogu očekivati da im se neko iz prošlosti javi.

Podznak Lav

Studenti će u narednim danima pokušavati da usklade učenje, prijatelje i obaveze na fakultetu. Previše je toga što je potrebno uraditi. A vama će se činiti kako vreme leti. Mogući su sukobi sa nekim članom porodice, jer neće razumeti i neće podržati neku vašu poslovnu ideju. Kao da će smatrati da previše rizikujete. Moguć je neki manji kvar u kući. Pripazite pri rukovanju sa oštrim predmetima.

Podznak Devica

Trenutno samo želite da vas svi ostave na miru i da vas ništa ne pitaju. A činiće vam se kao da nikada nije kao sada vladalo veliko interesovanje za svaki vaš korak i svaku vašu odluku. Pritom, retki su oni koji će vas zaista razumeti. Spas i beg pronalazićete u zatrpavanju obavezama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.