Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 11. maja 2018. godine

Rođeni u podznaku Bika ne treba previše da očekuju od voljene osobe, dok oni u podznaku Lava imaju dosta planova! Šta vama predviđa nedeljni horoskop za podznak do 11. maja...

Energija koju donose dani pred nama, promeniće mnoge stvari. Više zaista nemamo nijedan dobar izgovor za odlaganje obaveza. Više nemamo ni vremena ni tolerancije da i dalje ostavimo sve onako kakvo je trenutno. A svesni smo već dugo da neki segmenti naših života vape za promenama. Peščanik našeg vremena više nije na našoj strani.

Podznak Ovan

Puno je tajni koje ste saznali u poslednje vreme. I predstavlja vam određenu tegobu svest o njima. Kao i nemogućnost da sa nekim popričate o onome što vas muči. Takođe, čini vam se kao da se svi vama obraćaju kada imaju neki problem. Što nije nužno loše, i vi volite da pomognete. Ali trenutno ste i sami u svojevrsnom haosu, a retko čujete pitanje o tome kako se vi osećate. Sumnjate u nečije dobre namere.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za maj 2018. godine

Podznak Bik

Vaši planovi su malo usporili sa svojom realizacijom, a vi ste na korak od odustajanja. To bi svakako bilo poslednje što je potrebno da u ovom trenutku uradite. Izdržite. Stvari se uskoro bitno menjaju i za vas. Očekujete previše od osobe koju volite, a niste trenutno spremni da isto pružite. Razmislite dobro pre nego što donesete neke odluke ishitreno.

Podznak Blizanci

Sve ono što biste vi želeli u suprotnosti je sa željama vaše porodice. Ne opravdavaju i ne podržavaju neke vaše izbore. Problem datira iz prošlosti, ali tek sad otvoreno pričate o njemu. Budite sigurni u ono što želite, pre nego što stanete ispred svih kako biste to i odbranili. Poslovne obaveze će vam malo "skrenuti" misli i pomoći vam da se izborite sa trenutnom situacijom.

Podznak Rak

Vaši planovi, za koje ste verovali da su skriveni od drugih, polako se otkrivaju. Nesmotreno ste se odali, nekim rečima i postupcima. Međutim, neće vam se zameriti zbog toga. Neko vama blizak pomisliće da više nemate poverenja u njega, pa se potrudite da objasnite zbog čega vam je bilo potrebna osama i tišina. Neko od prijatelja prolazi kroz ljubavni "ringišpil" i trebaće mu vaši saveti.

Podznak Lav

Malo ste se "zaneli" nekim postupcima, ne razmišljajući šta će neko vama blizak misliti o tome.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.